Абонирай се

Еспадрили в черно

Публикувано от admin 09.06.2016 0 Коментар(а)

 Напук на лятната тенденция за сандали, джапанки, еспадрили и кецове във ваканционни цветове, лежерна и ефирна лятна визия, модните съвети предлагат на вниманието черни еспадрили – за мъже и за жени.

 

 Еспадрилите са must have за това лято, а черният цвят ще придаде особена харизма на облеклото. Тези обувки са тънки (заемат малко място в куфара за ваканцията), версатилни са и универсални. Подходящи за всякакъв повод и ситуация в летния сезон. От моделите с фантазиозна щампа за разходка по плажния булевард или до близкия мол, до бляскавите модели в черно за една нощ в клуба.

 

 Предложенията за идващото лято са много смели. Те са еволюцията на класическите памучни модели, оплетени са с въжета и много експерименти с иновативни материали за този вид обувки като ПВЦ и лазерно оформена кожа. Еспадрилите в черно, наричани алпаргатас в Испания и така обичани от иконични образи и почитатели на стилното облекло като Бриджит Бардо или Салвадор Дали, все още предават усещане за свобода и бохемски чар.

  

 Моделите черни еспадрили, които привличат това лято:

  • Велурени, покрити с перфорирана кожа
  • Романтични, от памук с много фина дантела, с бродерия, украса от флорални мотиви
  • Перфорирани, ПВЦ с кожена тапицерия
  • Сюрреалистични, с щампи с нетипични украшения
  • С памучен плат, но с украшения от вплетени мотиви и приложени цветя от метал

 

 Черната линия при еспадрилите е стилна сама по себе си. Тя може да се съчетава с най-разнообразно облекло. Удобни са както за мъже, така и за жени, и за младежи. Изгодни са като цена и са хубав, интересен подарък за близък човек. Еспадрилите са може би най-удобните и гъвкави обувки за горещите летни дни, защото позволяват да бъдат носени във всяко време от деня и за всякакви ситуации. Просто изберете най-добрия модел за всеки от вас.

Източник: http://shop-mes.com/