Абонирай се

Есенно - зимни модни тенденции

Публикувано от admin 17.11.2015 0 Коментар(а)

  Днес ще ви представим няколко подбрани тренда, характерни за сезона. В основата на всички тях стоят нежните и очарователни пастелни нюанси, които перфектно се съчетават луксозни и изтънчени материи, както и стилът от 70-те, който е водещ.

 

 Ако обичате по-смелите решения, сега е сезонът, който позволява да създадете изкуството на цветовете във вашия гардероб и да забравите са еднообразните и скучни цветове. И това всъщност е една от модните тенденции.

 

Актуалният дрескод за зимните дни позволява луксозно наслояване, което не само придава елегантност, но и същевременно осигурява много удобство. Основните цветове в офис облеклото са бяло, сиво, черно, както и жълто – кафяво. Всички те създават семпла, но шикозна визия.

 

 Този сезон дамското палто е на почит. Без значение дали ще е дълго, вталено или по-обемно, пухено, то си остава онази незаменима връхна дреха, чрез която всяка дама може да изрази своята индивидуалност.

 

 Както винаги денимът присъства във всяка една модна тенденция. Той винаги е стилен, дързък и семпъл и задължителна част от градската мода. Не подвластен на форми и цветове – дънки, риза или яке, денимът е достоен елемент от модерното облекло.

 

 За хладните месеци стилистите горещо ни препоръчват да заложим на плетивата. Те са изискано решение за ежедневието. Красива жилетка или топъл пуловер с голяма яка могат да изглеждат много стилно и много фешън в комбинация с риза, дънки, голям шал и модерни обувки.

 

 През студения сезон едно от най-решаващите неща за визията е връхната дреха. Каквото и да предпочетете на носите – яке или палто, това ще бъде вашият начин за преминете плавно от елегантна към една по-небрежна и ежедневна визия в зимните месеци, така че връхната дреха трябва да бъде много убедителен избор за вашия зимен гардероб. Изберете тази връхна дреха, която да подхожда еднакво добре както на ежедневни дрехи, така и на по-официални.