Абонирай се

Тенденции при дамските рокли за есен-зима 2015/2016

Публикувано от admin 20.11.2015 0 Коментар(а)

  Роклята е онази дреха, която подчертава най-много женствеността  и за жалост като че все повече жени забравят за нея, особено през зимата. А една дамска рокля може придаде много повече чар, много повече изисканост, много повече стил и много много очарование. Вижте какви са модните тенденции тази година:

 

Кожена дамска рокля

Кожените дрехи са водещите модни тренда този сезон, което значи, че към тях се включва и кожената рокля. Модерните кожени рокли са изчистени и семпли, с ясни линии и в тъмни цветове. Кожената рокля се комбинира перфектно с високи кожени ботуши и дамски боти.

 

Елегантна рокля – туника

Нейната визия напомня за 70- те. Моделът е подходящ както за ежедневието, така и за вечерни партита и бизнес срещи. Роклите – туники се съчетават много добре с боти с нестандартен ток, които в момента са сред актуалните зимни модели, но също така си подхожда и с по-стилни и елегантни високи обувки.

 

Рокля в готик стил

Готическите модели са изключително зашеметяващи. Кройките са дълги и елегантни, което ги прави подходящи за всякакви поводи. Различните видове обувки я правят да изглежда по различен начин. Това означава, че може да се носи с всякакви обувки - от елегантни и изискани до груби кубинки.

 

Рокля с якичка

Тук трябва да подчертаем, че якичката е бяла. Можете да си представите колко много скромност придават тези модели. С такава рокля визията ви може да изглеждате строга и едновременно секси.

 

Едноцветна рокля

Дамските едноцветни роклите са сред хитовите тенденции. Те нямат никакви допълнителни и излишни детайли, освен това са с изчистени и обикновени конструкции. Това ги прави изключително практични и подходящи за всеки един момент.

 

Рокля с флорални мотиви

Много стилни, роклите с флоралните мотиви нямат никакви изисквания в линиите и дължините.

 

Рокля в бохемски стил

Този стил е изключително вълнуващ, небрежен и същевременно елегантен. Така и бохемските рокли са безкрайно очарователни, женствени и нестандартни.