Абонирай се

Какви тайни издава облеклото?

Публикувано от admin 09.10.2015 0 Коментар(а)

  Колкото и клиширано да е твърдението, че дрехите правят човека, този факт си е неоспорим. Психолозите твърдят, че начинът, по който се обличаме, издава тайните ни желания и сега ще ви кажем кои са те.

 

 Жените, които се гордеят със своя бюст и се опитват всячески да го покажат, жадуват за власт и контрол върху всичко, което пряко ги засяга. Но има и друга теория, която според нас е малко вероятна: прекалената натруфеност на накити показва несигурност и финансови затруднения.

 

 Ако никога не се обличате разголено и дори ризите ви винаги са закопчани до горе, това означава, че вътрешно протестирате срещу жените, които ходят с разголен бюст. Прекалената разголеност според вас не означава сила, а слабост.

 

 Има теория и за обувките с високи токчета. Според психолозите постоянното им носене означава слаб интелект и дамите ги носят, защото се чувстват по-сигурни и уверени в себе си.

 

 Ако предпочитате дънки и спортни обувки пред всичко останало, има няколко предположения. Това може да означава, че подтискате доста чувства и не смеете да се покажете изцяло. Друго предположение е, че постоянно имате чувство на някаква вина или просто се чувствате уморена от всичко.

 

 Тези, които постоянно носят къси поли, най-вероятно искат да бъдат харесвани от мъжете. Но ако жента е надминала четиридесетте, това означава, че все още не е осъзнала, че отдавна е пораснала.

 

 С вашите дрехи вие несъзнателно показвате вашите чувства и мисли. Но понякога, разбира се, често се допускат грешки в избора на подходящото облекло.

 

 Грешка е постоянно да носите офисни дрехи, както и да пазарувате все в един и същи стил. Грешка е да купувате само маркови дрехи, тъй като това не означава качество. Грешка е да носите едни и същи тоалети повече от пет години. Последното означава придържане към собствения стил, но може да се тълкува и като финансови затруднения.