Абонирай се

Дрехите и обувките, които си струват инвестицията

Публикувано от admin 03.04.2016 0 Коментар(а)

Вложете повече в качество и се насладете на комфорт

 

 Ще говорим за инвестирането в класически, качествени и неостаряващи модели дрехи, обувки и аксесоари, а не за последните модни тенденции, за които никой няма да си спомня догодина.

 Вижте, кои неща наистина си заслужават да се поохарчите за тях без чувство за вина след това.

 

 Пуловер от кашмир

 Този мек, приятен за носене, създаващ уют материал може да ви служи години наред, стига да полагате нужните грижи за него. Подберете подходящ за вас цвят или заложете на светъл пастелен тон.

 

 Класически обувки

 Обувки стилето с висок ток, разбира се черен цвят. Заложете на качествена изработка, удобен модел и няма да сгрешите, дори да се наложи да бръкнете по-дълбоко в джоба си.

 

 Хубаво сако

 Добрата кройка и качествена материя са ключови характеристики за хубавия блейзър. Тази дреха е подходяща за много поводи – работна среща, вечерно излизане на клуб, свободното време… Както виждате, възможностите практически са неограничени. Изберете хубав модел, който ви е по мярка, а ако не откривате такъв, доверете се на шивач за корекция или пък ушиване по индивидуалните ви размери.

 

 Малката черна рокля

 Нали не мислехте, че ще я пропуснем. Тя е онази черна рокля, която ви прави да изглеждате страхотно, чувствате се удобно, секси и уверена. Тя е от качествена материя, която не се съсипва след първото почистване или пък носене. Когато откриете Роклята, ще знаете, че тя е подходяща за вас.

 

 На плажа

 Там също имате нужда от доза увереност. А какъв по-добър начин да я вземете от качествен бански. Нали знаете, че качество и евтин, някак са несъвместими. Заложете на удобен модел, семпъл, без вплетени в него модни тенденции, които отминават за една година.

 

 Кожено яке

 Коженото яке е неостаряващ елемент от дамския гардероб. Съветваме ви да заложите на естествената кожа, тъй като по-нискобюджетните му варианти ще ви създадат куп главоболия. Те запаряват кожата, изпотяват ви, напукват се и изобщо не могат да служат толкова дълго, колкото естествените кожени якета.

 Черното кожено яке е дреха, която може да се комбинира практически с всичко – рокля, дънки и тениска, пола и т.н.