Абонирай се

Дрехи, които е време да премахнете от гардероба си

Публикувано от admin 05.05.2016 0 Коментар(а)

 Жените имат този глупав навик да събират дрехи с години наред, да складират в гардероба си модели от преди десет години, заблуждавайки се, че все някога ще ги облекат, че все за някой случай ще им потрябват. Но истината е, че това не е признак на спестовност или практичност, а напротив – лоша черта, с която не е добре да живеете вечно. Тя не само ви превръща във вещоман, но и рискува перфектния и безупречния ви стил. В тази връзка, още сега можем да ви дадем старт в начинанието си да се отървете от този си свой вреден навик, като ви посочим три дрехи, които да махнете от своя гардероб още днес – защото не ви трябват, защото не са актуални, защото са толкова демоде, че рискувате много, ама много силно да се изложите. А знаете как е в модата – един път се издънвате и цял живот в представите си ще ви виждат с този фатален тоалет:

 

 Плисираната пола

 Няма нужда да чакате тя да се връща на мода, защото така или иначе вие растете, зреете, т.е. минавате онази възрастова граница, която ви позволява да носите подобни дрехи.

 

 Розовият панталон

 Розовото като цяло е модерно, но това е цвят, който ако се появи като основен тренд през даден сезон, обикновено промяна своя нюанс. Затова, ако вие имате цикламени дънки или бебешко розови джинси, едва ли той ще пасне на тенденцията от тази година за прилепнали панталони тип цигара в цвят кварц.

 

 Шапката с помпон

 Не точно дреха, но това е аксесоар, който е по-добре да подарите на малката си племенница. Вие не просто сте прекалено зряла за него, но и неподходяща за такава визия, ако се смятате за жена със стил.