Абонирай се

Детски чаршафи

Публикувано от admin 23.11.2020 0 Коментар(а)

На пазара в наши дни се предлага голямо разнообразие от детски чаршафи във всякакви цветове, модели и дизайни. Това може да бъде забавен проект за цялото семейство, но е добре да се нуждаете от малко напътствия. Ние сме събрали някои от най-добрите идеи за детска стая за декорация, с които да ви вдъхновим да обновите детската спалня!

 

 

Строителни машини и коли

 

Тази спалня е перфектна за малки деца, която обичат коли и камиончета или машини за строителство. Повечето деца, особено малките момчета, са очаровани от трактори, самосфали и багери, така че не е лоша идея да декорирате стаята си според елементите, които ги интригуват. Включите в декоарицята на леглото детски чаршаф с ластик, калъфка за възглавница и плик с весели и колоритни отпечатъци.

 

 

Рустикална стая

 

Когато обмисляте идеи за детска спалня, имайте предвид, че повечето деца обичат скритите места. Например, в една такава стая може да има забавна стълба, която влиза в уютно кътче, в което детето лесно може да се усамоти, за да играе или чете, или просто да прекара малко време само.

 

 

Модерни двуетажни легла

 

Една модерна и оригинална детска стая може да разполага с двуетажно легло, което изглежда така, сякаш сте в спалня от бъдещето. Цветовата схема в една такава детска спалня е да бъде съвременна. Това може да е стая на дете, което живее в голям град, като светлините на града да блестят над леглото.

 

 

Провинциална стая

 

Тази спалня в стил френски селски шик притежава много от уютните атрибути, които би имала по-традиционната детска спалня. Може да изберете чаршафи детска стая в приглушените цветове и с интересни герои и животни. Те могат да направят тази спалня по-сладка и по-интересна. Този стил е идеален за детска стая или спалня за малки деца.