Абонирай се

Денимът – пролетта го обича

Публикувано от admin 21.03.2016 0 Коментар(а)

Дрехите в деним са незаменими за всеки сезон

 

 Денимът отново е на мода! Е как може нещо, което никога, никога няма да бъде демоде, да е пак на мода?

 Няма сезон, който да е неподходящ за дрехите изработени от деним. Но пък през пролетта може да се включат някои по-смели варианти, които студената зима е изтикала надълбоко в гардероба.

 Вижте нашите съвети кои дрехи от деним са особено актуални през пролетта.

 

Прокъсани дънки

Актуалните модели са с прокъсани и наръфани краища, а при някои липсват дори цели парчета. В комбинация с кецове и даже обувки с висок ток, няма да сгрешите.

 

Дължина 7/8

Дънките тип „чарлстон“ отново се връщат на мода. Този път обаче стигат до средата на прасеца. Чудесно стоят с ниски обувки или кецове.

 

Пола-панталон

Спомняте ли си толкова актуалния преди време модел. Той съчетава удобството на панталона и женствеността на полата. Дължината отново е до средата на прасеца и разбира се – от деним.

 

Голямо яке

Не става дума за модел, който е с няколко номера по-голям от вашия, а за т.нар. „оувърсайз“. Той е балансиран, не ви е голям, но в същото време изглежда така. Супер удобен е и се съчетава много добре със скини дънки или пола.

Пола от деним

Актуална е А-образния силует, а дължината стига до средата на бедрото. В комбинация с велурени ботуши или чизми, просто няма да останете незабелязана.

 

Пола тип молив

Подходяща е за офиса и свободното време. Може да съчетаете тази дреха с риза или топ, но задължително едноцветни. Прекрасно стои с обувки на висок ток или пък равни такива за по-небрежна визия.

 

Рокля тип риза

Изключително удобна, женствена и сексапилна. Изглежда все едно сте облечени в ризата на половинката ви, а това е много възбуждащо за силния пол.