Абонирай се

Денимът винаги ще бъде на мода

Публикувано от admin 18.01.2016 0 Коментар(а)

 Дънките са най-универсалната, неостаряваща и удобна дреха, измисляна някога в историята на модата.

 

Освен някои изменения в кройките, които са актуални напоследък, се забелязва и промяна в цветовете – те стават все по-ярки. Класическият деним винаги присъства в гардероба на всяка жена, но защо да не се добавят оранжево, червено, зелено и дори жълто?

 

 Важно е да знаете, че не бива да носите няколко ярки цвята едновременно. Ако се спрете на цветни дънки, то останалите части от тоалета ви трябва да бъдат в неутрален цвят.

 

 По-горе споменахме за кройките – те следват максимално извивките на тялото. Талията не е много ниска, нито е висока, крачолът преминава в слим, а дължината е леко скъсена.

 

 Въпреки модата, заложете на дрехи, които ви отиват. Ако сте с наднормено тегло, то ярките и светли цветове може да „добавят“ още килограми, разбира се визуални. Затова комбинирайте цветните дънки с туника или блуза, покриваща дупето.

 

Може да се спрете и на други модели – такива с дълбоко дъно, смъкната талия, накъсани или протрити, с широки крачоли, просто всичко, което ви кара да се чувствате добре.

 

 Няма да пропуснем и късите панталонки. Дънковият плат е много подходящ за тях. Изглеждат чудесно в комбинация с бяла тениска, потниче или просто блузка в любимия цвят. Практически могат да се комбинират с всичко.

 

След като обърнахме внимание на денимът в дънките и късите панталонки, следва да отделим и такова за ризите.

 Ризите от деним се завърнаха с пълна сила, но не само в мъжкия гардероб. Много дами предпочитат да носят черни дънки в комбинация с риза от син деним. Стои изключително добре, а и е много удобно.