Абонирай се

Какво палто да си изберем за сезона?

Публикувано от admin 07.10.2015 0 Коментар(а)

Изборът на дамско палто винаги е предизвикателство и често ни затруднява, тъй като искаме да ни отива на всичко. Дамското палто е изключително важна дреха. Освен, че ни пази от студа през зимния сезон, тя е практична и функционална.

 

 Ето няколко вида палта, които ще улеснят Вашия избор:

 

 Когато избираме палто, по принцип си представяме, че ще бъде все така модерно и след няколко години. Една от модните тенденции този сезон е класическо палто в цвят камила. Палто в този неутрален цвят винаги ще бъде шикозно и елегантно за носене, тъй като класическия бежов цвят винаги е актуален. Така че, ако Ви е омръзнала изцяло черната зимна визия, красотата на ретро класиката от ерата на хипитата е идеалния избор за Вас.

 

 Ако до преди няколко години животинският принт се считаше за доста изискан, то днес той е задължителен в стрийт модата. Палто с косъм, качулка и кецове е перфектната комбинация за уличния стил, която безспорно привлича вниманието. Така че, ако искате да сте топ актуални този сезон, заложете на минималистично смело решение и акцентирайте върху палтенце с животински принт. Колкото по-дръзко и интересно, толкова по-добре. Но ако не искате да рискувате, изберете сигурното като се снабдите с по-малко ексцентричен модел.    

 

 Модните експерти казват, че перфектното палто преди всичко трябва да топли, без да ни прави да изглеждаме огромни. Е, има един такъв модел, чийто силует е направо страхотен. Това е правото и дълго палто, което е идеално допълнение към всеки тоалет. Линията е вдъхновена от мъжкото облекло, но въпреки това може да изглеждате изключително женствено и елегантно, ако добавите разкроена пола и стилна дамска чанта.

 

 Една от най-носените връхни дрехи в целия свят е черното кожено рокерско яке. То не се влияе от модните тенденции и винаги придава много сила на всяка визия. Днес е модерно да се комбинира с копринени, дантелени и всякакви по-нежни материи. Така че, с него може да носите изискана рокля през деня. С подобен стрийт аутфит ще бъдете неповторима.