Абонирай се

С какво да съчетаем дълго кожено палто

Публикувано от admin 04.11.2015 0 Коментар(а)

 Всяка година модните дизайнери  предлагат невероятни комбинации от много възможности за дамите, които предпочитат дългото кожено палто или сако.

 

 

 За есента кожено палто може да се комбинира с кожен панталон или клин. За да не изглежда визията много претоварена, добре е палтото да бъде по-свободно, със средна или къса дължина. В допълнение ризата или блузата да бъде от финна попупрозрачна материя. За цялостен завършек добавете боти или ботуши на равна платформа или нисък ток.

 

 За да не изглеждате прекалено агресивни, може да замените кожения панталон с вълнен или тесни дънки.

 

 

 Ако харесвате съчетанието кожа и кожа, може да опитате да комбинирате с кожена пола, която да бъде с права или трапецовидна кройка. Допълнете с тип мъжка риза, вълнена или трикотажна жилетка, а обувките могат да бъдат както в предишната комбинация.

 

 

 Много красиво изглежда съчетанието между кожено палто и рокля. Единственото условие е роклята да не се подава под палтото. По отношение на тъкан, изборът изцяло зависи от вас: по- тънки за по-топлите дни и вълнени за студените. Визията с рокля изглежда доста романтична, дори и да сте с класически, груби обувки в мъжки стил.

 

 

 За бизнес дамите модните дизайнери предлагат комбинация от кожено палто с костюм с панталон. Като се има предвид структурата на връхната дреха, костюмът трябва да бъде избран от трико, вълна или памук. Подходящи са обувки с високи токчета.

 

 

 Подходящи аксесоари за коженото палто са:

-Колани – тесен или широк, зависи от това как искате да подчертаете талията. Единственото условие е са бъде от същия тип кожа.

-Ръкавици – , независимо каква дължина са, те трябва да изглеждат като част от външното облекло.

-Шалове – целта им е да се смекчи агресивната визия, затова е добре да бъдат от меки памучни материи.

-Шапки – подходящи са широкополи шапки, прилепнали плетени, както и кожени шапки.