Абонирай се

Дамски зимни ботуши и обувки

Публикувано от admin 16.11.2015 0 Коментар(а)

  Въпреки, че вече сме към края на годината, зимата все още не е в разгара си, затова подозираме, че доста жени все още не са се сдобили с подходящи зимни ботуши. Лесно е да намерите подходящ модел, при положение, че единственото нещо, което е важно за вас е той да топли краката ви. Но ако за вас е важна естетическия вид, ще трябва да се въоръжите с повече търпение, тъй като ще е необходимо да прекарате доста часове в търсене на стилни и удобни зимни обувки.

 

В крайна сметка на кои неща трябва да обърнете внимание, ако искате не само да ви е топло в зимните дни, но и да поддържате определен стил? Да видим как можете да изглеждате добре в студените неблагоприятни условия.

 

Пазарът предлага огромно разнообразие от дамски боти, кубинки и ботуши по отношение на стилове, материали и цветове за всякакви поводи и метеорологични условия. Обикновено е лесно да изберете ботуши, които да съчетавате добре с връхните дрехи. Много по-сложното е, когато трябва да ги комбинирате с други елементи от вашия гардероб. Дамските кожените ботуши спокойно могат да се носят с всякакви дрехи - блузи с поло яка, дълги вълнени пуловери и туники, плетени рокли, вълнени поли и т. н. Не е ограничен и изборът на връхна - палта, якета, шуби и др.

 

 В момента са много актуални ботушите над коляното. Можете да избирате кожени или велурени, а най-разпространените при тях цветове са сиво, бежово и черно. Всички модели са доста функционални, така че можете да ги комбинирате по различни начини. Но все пак ще ви предложим няколко цветови комбинации:

 

Велурени ботуши в бургундов цвят се комбинира доста добре с черна кожена пола и черни кожени легингси. Ако велурените ботуши са в кафяв цвят, заложете на дънки в тъмни сини тонове. Черните ботуши отиват на почти всичко, но можете да пробвате да ги съчетаете със скини панталони или разкроена пола с висока талия.