Абонирай се

Палта в милитъри стил за женската армия по градските улици

Публикувано от admin 25.11.2015 0 Коментар(а)

  Ако се чудите с какво да разнообразите зимната си визия този сезон, насочете вниманието си един така внушителен моден тренд, а именно дамските милитъри палта. Истинската зима тепърва предстои, така че, все още не е късно да се погрижите за себе си.  

 

 Женската армия, която смело броди в студеното време по улиците на града, е облечена предимно в тъмни цветове. Актуалните дамски палта от новия тренд са предимно в тъмни нюанси, като най-преобладаващи са черното, кафявото, тъмно синьото и войнишкото зелено. Всички модели са с двуредно закопчаване, а копчетата са огромни и метални. В различните модели са включени наметала, пагони, ципове и всякакви разнообразни дръзки акценти. Модните палта се съчетават перфектно с актуалните за сезона боти, ботуши и дамски кубинки.  

 

 Палтата в този стил трябва да са изработени от дебел текстил и да стоят право. Могат да бъдат с различна дължината. Ако търсите по-специален ефект, заложете на модел, който е подсилен в областта на раменете. Характерно за тези палта са големите джобове и мъжките кройки, въпреки които стоят идеално върху женското тяло, дори в повечето случаи подчертават красиво талията.

 

 Милитъри палтото може да се носи с всякакви дрехи – както с ежедневни, така и с официални. Добре е да изберете палто с голямо съдържание на вълна, заради основната идея да ви топли  в студените дни.

.