Абонирай се

Какви обувки предпочитате според зодията?

Публикувано от admin 06.11.2015 0 Коментар(а)

Нумеролозите казват, че зодиакалният знак оказва влияние върху нас във всяко едно отношение, в това число и предпочитанията ни към видовете обувки. Ето какви са те според зодията:

 

Овен – Обичат да привличат вниманието, където и да са. Затова жените Овен харесват впечатляващи обувки с много детайли. Най-много си падат по високите ботуши, платформите и обувки с качествена релефна кожа.

Телец – Жените от тази зодия харесват по-сексапилни модели с високи токове. Едни от любимите им са класическите стилето, но винаги избират внимателно и са готови да дадат голяма сума, стига да са наистина удобни. Харесват още обувки с отворени пръсти, както и красивите спортни модели.

 

Близнаци – Те обожават високи сандали с множество каишки около глезена, обувки с много връзки, връзващи се нагоре по прасците, също и платформи, както и гумени ботуши. Обичат кожа с животински принтове.

Рак – Жените от този знак имат особени предпочитания към обувките в бели цветове. Те се чувстват по-уверени със средна височина на тока, а освен това държат много на удобството и често заменят токчетата с равни обувки. Раците са доста ексцентрични и харесват също модели с ярки щампи и цветове.

 

Лъв – Жените Лъв обичат вниманието и затова се спират на ефектни обувки последна мода. Независимо от модела, харесват блясъка: камъни, капси, принтове и т. н., но най-вече държат на комфорта.

Дева – За Девите най-голямо значение в една обувка има удобството. Красотата за тях означава съвкупност от ефектен дизайн и функционалност, което значи, че те предпочитат обувки с удобни и стабилни токове и подметки, за да ходят свободно, но разбира се да са красиви и оригинални. Обикновено се придържат към по-изчистените модели, често дори към класиката.

 

Везни – Представителките на Везни обожават уникалните екстравагантни дизайнерски модели. Падат си по боти до глезена с високи токове, тъй като им придават секси излъчване. Привличат ги още ексцентричните детайли.

Скорпион – Жените от тази зодия основно ги привличат модели с високи токове. Харесват обувки, с които да изразят своята женственост и сексуалност. Колкото повече връзки, панделки или каишки около глезена, толкова по-добре. Обожават черните обувки.

 

Стрелец – Те са постоянно в движение и поради това носят предимно удобни спортни обувки, дамски кубинки и боти. Дори да им се налага да облекат дантелена рокля, няма да се лишат от комфорта на обувките си, затова може да ги видите с интерсни и смели комбинации в стил гръндж.

Козирог – Жените Козирог харесват почти всичко, но си падат доста по сребристи и златисти обувки и ярки цветове. За тях е важно да бъдат забелязвани и това е една от причините, поради които залагат на екстравагантни и кокетни модели.

 

Водолей – Те си падат по нестандартното, обоажават ретро модата, харесват дантела, ресни и други подобни украси. Обичат широки и стабилни токове, но и средни платформи, които удължават фигурата, но същевременно с това са и удобни.

Риби – Харесват изчистени и семпли модели, които не се натрапват на околните. Държат повече на удобството, отколкото на блясъка и затова избират обувки, които да им осигурят необходимия комфорт.