Абонирай се

Дамски обувки, подходящи за ежедневието

Публикувано от admin 13.11.2017 0 Коментар(а)

Понякога женските крачета страдат много, заради заострени и тесни обувки, акто и високи токчета, които значително допринасят за некомфорта на пръстите, ставите и глезените.

Само няколко часа в сандали или затворени обувки с десет сантиметрово токче създава такова напрежение, че в такъв момент на жената й се иска да бъде мъж. Но въпреки това, тя иска да изглежда шик, елегантна и секси, поради което обръща голямо внимание на обувките. Другата причина е облеклото, а обувките трябва да хармонизират възможно най-добре. 

 

Всеизвестен факт е, че обувките трябва да се сменят често. Препоръчва се да се носят удобни обувки в домакинството или през работния ден. Ако работите в офис, където честите срещи с клиенти са неизбежни, се изисква правилното облекло. На костюм с панталон най-добре пасват обувки със среден ток, ботуши или помпи с височина до пет сантиметра. 

 

Помпите са класически дамски обувки, които се вписват идеално за всяко време от деня. Можете да изберете класически, модерен или елегантен модел, който да носите с панталон, пола или рокля. Те придават женственост и стил. Ако токчетата не са твърде високи, тези обувки изглеждат елегантно на всякакви тоалети. Друг вариант са отворените при петата помпи, с каишки, или така наречените пепети с отвор за големия пръст. Мокасините, изработени от гладка или груба кожа, също са подходящи за работа в офис.

 

По-спортните натури често предпочитат да носят маратонки във всичките им възможни варианти. Независимо дали са модерни дизайнерски модели в кожа или в комбинация с други материи, или дали са маркови маратонки, тези обувки са безкрайно удобни за ежедневните дни. Маратонки могат да се носят както в студените, така и в топлите месеци, стига да изберете зимен или летен вариант.

 

И като стана дума за сезони, през зимата ботушите са предпочитани, тъй като подхождат на различни стилове на облеклото, а през топлите месеци сандалите са най-подходящи обувки за ежедневна употреба.