Абонирай се

Дамски халати за баня от бамбук

Публикувано от smelio 12.02.2023 0 Коментар(а)

Как да разберем халат за дома или бизнеса в цялото изобилие от хавлиени продукти? Как да разберем например кой халат и коя хавлиена кърпа е най-подходяща за СПА център и коя за хотел? Нека да разберем заедно.

 

Ако кърпата е направена от бамбук, тогава тя е не само приятна на допир, еластична, абсорбира добре влагата, но и полезна. Бамбуковите влакна имат антибактериален ефект, който не спира да действа дори след изпиране.

 

Ако кърпата е направена от модал - модернизирано вискозно влакно - тогава тя има по-добра абсорбция от памука, по-привлекателен външен вид и несравнима мекота. Такива кърпи не се мачкат, запазват дълго време първоначалния си вид, имат добра здравина, еластичност и издръжливост.

 

Що се отнася до областта на приложение на хавлините халати, хавлии и кърпи, продуктите, предназначени за сектора на услугите, трябва да имат по-високи характеристики. Ние знаем това, затова предлагаме на вашето внимание само продукти, изработени от висококачествени материали в България и Европа.

 

Усещането за удобство е безценно. Висококачествените бамбукови, хавлии и кърпи са гаранция за комфорт, така че спестяването тук не е нерентабилно.

 

Оказва се, че всичко зависи от дължината на купчината и нейната плътност. Колкото по-плътън е мъхът в материята, толкова по-добре тя ще абсорбира влагата. С увеличаването на плътността обаче нараства и теглото на бамбуковия халат, хавлия или кърпа.

 

Ето защо е по-добре да изберете средното между абсорбиращите характеристики и теглото.

 

Халатите и хавлиените кърпи от бамбук за СПА-центрове, салони за красота и хотели – са нежен и "капризен" текстил. Използването им е не само удобно, но и приятно. Въпреки факта, че бамбуковите халати и кърпи изискват по-нежна грижа, отколкото да речем памучните опции, те все още са най-практичните.

 

 

Конкуренцията на пазара е огромна, поради което нашата продуктова гама в магазина ни stylezone.bg, предлага продукти за баня и СПА от бамбук, памук, модал и други с изключително качество.