Абонирай се

Чантите- най- актуалните модели през 2016

Публикувано от admin 17.02.2016 0 Коментар(а)

 Дамските чанти са основен аксесоар, който всички жени подбират особено внимателно. По своята значимост, те могат да бъдат сравнени с обувките. Моделите, които ще се превърнат в хит през 2016 г., се отличават с оригинална и интересна визия. Ето новите тенденции сред чантите:

 

 Модели с миниатюрен размер и къса дръжка

 Модните експерти предвиждат, че те ще се носят масово, още през пролетта. Цветовете са наситени и ярки, или чантата е съчетание от два цвята. Черното присъства, разбира се, но нерядко с още някакъв светъл нюанс. За този тип са характерни и масивните метални закопчалки. Дръжките винаги са къси, а формите на чантите са разнообразни и от вашия вкус зависи, каква ще изберете.

 

  “ Фотографска   “ чанта

 Формата на тези чанти е такава, все едно са създадени, за да се пренася фотоапарат в тях. Те са с дълга дръжка, която най често се носи, преметната през рамо. Изключително удобни и практични са.

 Тези модели се срещат в разнообразни цветове и в черно, разбира се. Някои от тях се отличават с метална дръжка, с формата на синджир, което им придава допълнителна елегантност. Други модели пък са украсени с цветни кожени ресни. Те не са така елегантни, като малките чантички, но са изключително практични.

 

 Чанта тип “ торба “

 Ето този модел е любим на 90 % от жените. Почти всяка втора от нас се оплаква, че няма място за нищо в чантата си или, че най-важните й неща са безвъзвратно изчезнали. Не са редки и случаите, когато се откриват и архивни материали, отпреди година или две. Този тип чанта има достатъчно пространство, за да побере всичко необходимо, което искате да вземете със себе си.

 Те са с дълга дръжка, понякога метална,  в различни цветове и материи. Някои от тях се срещат в два или три цвята, а други са украсени с ресни и метални капси. Със сигурност, ще ви вършат страхотна работа.

 

 Това са най-актуалните тенденции при дамските чанти, за 2016 г. Дали ще се снабдите и с трите вида, или ще изберете само един, зависи само от вас.

Изотнчик: http://shop-mes.com/