Абонирай се

Модните дамски и мъжки аксесоари за зима 2017

Публикувано от admin 16.01.2017 0 Коментар(а)

Колкото и красива да е една картина, ако няма подпис на художника, то този шедьовър му липсва нещо. Едно име на известен артист и цената на платното скача много пъти. Така можем да кажем и за аксесоарите, които по мек и приятен начин успяват да завършат тоалета на всеки модерен мъж или жена.

Колкото и да ви говорят за арктически студове, за добро облекло, това не изключва да сте стилни, нали? Един от основните аксесоари, без който е трудно да излезете навън – това е шапката. Ако времето е наистина студено, то нямате много място за импровизации – трябва ви стилна шапка, която да прикрие главата, челото и ушите. Подберете  /и за двата пола/ ярките цветове, които създават настроение. Заложете на топлите и меки естествени материали, не се страхувайте да украсите шапката с изящна декорация. За мъжете – една идея по-тъмни цветове, за да са в контраст с по-наситетените тонове на обичайното мъжко облекло.

Дамите могат да си позволят безкрайно много импровизации!

Шалът – дълъг и добре оцветен. Не се страхувайте от ярките цветове, търсете естествеените материи. За предпочитане при мъжете са дългите шалове на райета, а при дамите – флоралните мотиви не са никак лоша идея. Ако ще носите шала над палтото, смело можете да завъртите красив възел, който хем да ви защитава гърлото, хем да ви демонстрира шала пред всички.

Ръкавиците – плетени, също в ярки цветове. Кожените ръкавици също не са лоша идея, дори и за двата пола. Прекрасна защита и при това, много стилна. Отделен въпрос е добрата хигиена на кожата на ръкавиците, не ги оставяйте да се напукат, ако говорим за истинска кожа.

Шал, шапка и ръкавици – няма нищо по-грозно от това да ги напъхате в джоба на якето, когато сте вътре в някое помещение. Това е кошмарен навик, който деформира и най-красивите аксесоари. Защо въобще сте се старали да ги подбирате, ако след един обяд време ще ги извадите от джобовете си на топка? Обърнете внимание, можете красиво да ги сгънете до вас на масата. Прави добро впечатление, а прилежно сгънати, те заемат много малко място!

Сп ециално за дамите, в студените дни можете да се пуснете и по меко и топло пончо. То може да се комбинира с всяка зимна дреха, топли, а същевременно придава и страхотни очертания на тялото ви. Подберете тъмни или червени нюанси, а избягвайте светлите цветове.

Ако си падате по късите поли и не искате да ги предавате и през зимата, за вас са високите чорапи/над коляното/, които са ефикасна защита от студа.  Комбинирайте с пропорционално високи кожени или велурени ботуши, които могат да подчертаят стройните ви крака.

Зимата не е повод да сте облечени в мрачни и безразлични дрехи, нали?

https://burzi-krediti.com/