Абонирай се

Най-важният моден аксесоар или покажи ми каква чанта носиш и ще ти кажа какъв си

Публикувано от admin 18.02.2019 0 Коментар(а)

„Покажи ми каква чанта носиш и ще ти кажа какъв си”. Дамите знаят за какво става въпрос, а за мъжете ще обясним по-надолу.

 

Най-красивият аксесоар за женска, а и не само, визия е чантата. Тя има силата да направи един аутфит от брилянтен до модно бедствие. Последен щрих към перфектен външен вид. Освен, че е практична, има и своята естетическа значимост. Забързаното ни ежедневие изисква да сме от сутрин до вечер извън дома и поради този факт чантата е задължителен елемент в облеклото ни. В нея поставяме всички нужни ни неща за през деня, козметика, телефон, портмоне и какво ли още не. Всичко това означава, че се нуждаем от такава чанта, която освен красива да бъде здрава и издръжлива на атмосферни условия.

 

Най-оптималният и добър вариант безспорно са чантите от естествена кожа. Паричната инвестиция в тях не е малка, но определено си заслужава. Дори и да си вземете по-евтина чанта, тя бързо ще се скъса, кожата ще започне да се бели и протърква и скоро след това ще имате нужда пак от нова. Най-елементарна сметка сочи, че по този начин ще похарчите много повече пари.

 

Чантите от естествена кожа обаче могат да издържат години наред, без да променят първоначалния си вид. Буквално след три години ще се намерят хора, които да ви попитат дали е нова и от къде сте я закупили. Те запазват блясъка и свежия си външен вид, независимо дали ще се возите в градския транспорт, ще я оставяте на тревата в парка или под жаркото лятно слънце. Никъде няма да забележите поява на несъвършенства и напуквания. Може да слагате куп дребни големи неща, тежки или леки, тя ще издържи на всичко и няма да се скъса под натиска.

 

В края на краищата, когато човек си купи една чанта от естествена кожа, повече никога не може да използва друга. Той вижда множеството предимства и цената е без значение.

Мъжете не се притесняват от скъпи инвестиции, които са в полза на качеството. Те обичат да имат най-доброто и в повечето случаи мъжките им чанти винаги са от такъв материал. Жените се изкушават от това да имат много и различни чанти и това ги раздвоява, относно избора. Трябва им раница, в която да си носят спортния екип за фитнес или да се разхождат в планината. На другия ден искат голяма дамска чанта, която да побере храна, документи и всички останали принадлежност, които денят изисква. Вечер, излизайки на бар с приятелки, държат да имат клъч чанта, в която да блестят.

 

Множеството видове женски чанти се различават освен по модела и по класата. Дреха, която е имитация на някоя марка може да заблуди, но чанта – никога. Качеството на материала, изработката и детайлите винаги издават кога нещо е скъпо и стойностно и кога не е. Затова дамите не би трябвало да правят изключения за безупречния завършек на визията си, а именно чантата. Изберете си такава, която да отговаря на нуждите ви, но и да е здрава и привлича очите на околните.

 

Вие представяте себе си с изборът си на чанта, затова компромиси тук не се допускат.