Абонирай се

Дамата в черно - как да изградим правилно образа?

Публикувано от admin 03.11.2016 0 Коментар(а)

Въпреки че много хора са против траурното обличане всеки ден, в черното има нещо толкова универсално и класическо, че колкото и редовно да прибягваме до него, няма как да сгрешим или да започнем да изглеждаме недобре. Но, същевременно, с правилните подходи, вие, скъпи практични, семпли и мистериозни дами, можете да усъвършенствате значително образа си на дамата в черно. Ето няколко съвета в тази насока:

 

Заложете на атрактивни обувки
И дори не е нужно те да са ярки или в друг цвят. Ако са в черно, но с много разчупен дизайн, пак ще постигнете завършен вид. Освен това, обикновено, когато сте облечени в черно, погледът на околните пада отгоре до долу върху вас в инстинктивно търсене на нещо различно. Обувките ще изиграят ролята на това различно. 

 

С цветни аксесоари става идеално
Не просто цветни, а ярки. Например, жълт шал, червени ръкавици, лилава чанта, обеци в тюркоаз, зелен колан и каквото още се сетите. Разбира се, бижутата е добре да бъдат пъстри, но ако сте на официален повод, заложете на сребро или злато. 

 

Само черно, но с много материи
Разнообразието в материите ще балансира еднообразието в цветовете. Памукът седи идеално с кожа – например тениска на рок банда с черна кожена пола и класическа шапка от велур с козирка е прекрасна комбинация за всеки повод, не мислите ли? Добра е идеята и за съчетание на черна вълна за панталон и тежка копринена риза с черен ленен шал. 

 

Свободните дрехи в черно са идеални за смекчаване на тона
Защото, по принцип, черните рокли, панталони и поли са прекалено официални, когато са в тясна и вталена кройка. Но ако са свободни, можете да ги носите и в ежедневието.