Абонирай се

Черно и бяло – перфектната комбинация

Публикувано от admin 29.10.2015 0 Коментар(а)

Комбинациите между два контрастни цвята винаги е сполучлива. Но комбинацията между черно и бяло е не просто добра, а и най-сигурният избор при подбора на облекло за всякакви случаи. Всеки има повод, за който иска да има безупречен външен вид, но същевременно се страхува да не допусне грешки.  

 

 Ако ви предстои, например интервю за работа, дрехите за парти или ежедневното облекло не са най-подходящите за случая. Именно тук можете да подходите с увереност като заложите на тези два противоположни цвята – черно и бяло. Смеем да твърдим, че тази класическа цветова комбинация няма как да ви подведе по какъвто и да било начин, защото тя подхожда на всички.

 

 И ако имате усет за стил и вкус, ако сте иновативна и креативна личност, бихте могли да внесете нещо свое или нещо модно в облеклото си, така че го разнообразите и да му предадете повече индивидуализъм. Тази формула винаги ще заработи за вас, при положение, че се страхувате дали черно-бялото облекло ще ви направи да изглеждате твърде скучно и невзрачно. Възможно е именно този умен ход да се превърне във ваша запазена марка.

 

 Това най-традиционно съчетание от неутрални семпли тонове дава възможност на визията да се допълни с ефектни аксесоари, при това без да изглежда натруфено и кичозно.

 

 Можете да изберете големи накити, актуален модел ефектна чанта, да сложите красиви обувки, впечатляваща шашка и т. н. Когато избирате бижута, е добре също да се придържате към по-неутрални тонове. Може да заложите на блясък, принтове, нашивки - сега всичко е модерно.

 

 Ако искате да изглеждате по-лъчезарно за някое специално събитие, изберете дамска рокля в черно и бяло и висящи блестящи обеци. Обеците винаги са прекрасен начин, с който да предадете повече блясък на красивото си лице. През деня може да допълните визията със слънчеви очила с черна рамка и класически обувки в бял цвят.