Абонирай се

Чаршафи за спалня 180 200

Публикувано от admin 10.10.2020 0 Коментар(а)

Избор на спално бельо 180/200 за семейната спалня

 

Текстилът за вашата спалня ще ви помогне да създадете релаксираща, интимна атмосфера, специално предразполагаща към дрямка вечер и свежо, весело настроение сутрин. Освен това, качеството на вашия сън зависи от използвания текстил. Нека разгледаме основните характеристики на дизайна на спалното бельо за спалня.

 

 

Ярки или спокойни цветове?

Смята се, че в спалнята е по-добре да използвате заглушени, меки нюанси, които допринасят за създаването на релаксираща атмосфера.

 

Яркият декор е най-добре да бъде поставен от страната на възглавниците или отстрани на леглото. Можете да добавяте цветове с помощта на текстилни акценти. Те може да бъдат подвижна част от завесите, декоративни възглавници или спално бельо. Ако искате скриете яркия декор от любопитните очи на съседите и минувачите по улицата, достатъчно е да осигурите завеси от плътна материя. Съчетайте ги по цвят и модел с покривалото за легло и килима, по дбрани в спокойни нюанси.

 

 

Уют и спокойствие

 

Спалнята трябва да се чувства лека, удобна и отпускаща. В същото време пространството трябва да дава усещане за сигурност и уединение.

В решаването на тази задача ще ви помогнат тъмните покрития. По-добре е да се откажете от големи, закачливи орнаменти. Устройство в спалнята с балдахин ще създаде усещане за затвореност. Балдахинът най-често се прави от тъкани в бял или пастелен цвят. За подреждането на спалнята е по-добре да изберете естествени материали, които добре пропускат въздуха да премине през тях. Страхотен вариант са памук, коприна, лен, тенсел и бамбук. Можете да използвате тюлени воали или по-дебели тъкани, направени от памучни влакна.

 

 

Заложете на готова колекция

 

Ако ви е трудно да определите цветовата схема на текстила за спалнята, използвайте готови колекции, които включват тъкани в подходящи нюанси. Изисканият дизайн и абсолютната екологичност на естествените материи и висококачествената изработак ще осигурят красив и много удобен дизайн на вашата спалня. Така в нея ще се почувствате в перфектна хармония със света около вас.