Абонирай се

Чаршафи от крептон

Публикувано от admin 20.08.2020 0 Коментар(а)

„Crepton“ е материя за изработка на уютен зимен текстил и чаршафи от памучен крепон, с който може да направите дома си удобен и гостоприемен.

 

 

Ето няколко идеи, към коит може да се придържате при избора на спално бельо от „сrepton“:

- Интересни текстури. Можете да поставите акценти в дизайна не само с помощта на ярки, закачливи детайли, но и компетентно, като използвате необичайни текстури и форми. Покривки с жакардов модел, елегантни комплекти спално бельо и долни чаршафи от крепон, завеси, килими и възглавнички, изработени от плътната естествена тъкан, която е невероятно приятна на допир, ще ви осигурят моментална актуализация на всяко пространство. Всичко това ще създаде вълшебно усещане за домашен комфорт в къщата. Увити в крепонени завивки и удобно седейки пред телевизора близо до камината, можете да се насладите на изключително приятно чувство на хармония с външния свят;

 

- Изключителна естественост. При контакт с тялото, естествените материали на първокласните спални чаршафи от крепон са в състояние да създадат приятно усещане за затопляне и комфорт. Уникалното преплитане на техните влакна осигурява неописуемо тактилно усещане. Освен това текстилът от крепон е абсолютно хипоалергенен - ​​може да се използва от всички, без изключение;

 

- "Затопляне" на интериора на дома с текстил, изработен от крепон. Пухкав килим, голямо плетено вълнено одеяло, меки декоративни възглавници със сладки щампи - всичко това прави интериора по-приятен за сетивата. В допълнение към интересните цветови схеми, различни щампи и текстури, крепоненият текстил има особено предимство - той "затопля" къщата и ви позволява бързо и евтино да преобразувате пространството Естественият текстил прави дома по-свеж и приятен. Правилно комбинирайки крепон с коприна, кадифе и органза, вълна и лен, можете да получите невероятно красива схема.

 

Правилно подбраният домашен текстил като например луксозни чаршафи от крепон от доказани търговци (физически или онлайн магазини) ще помогне за персонализирането на интериора.