Абонирай се

Бъди стилна и красива на абитуриентския си бал

Публикувано от admin 26.05.2017 0 Коментар(а)

Ето няколко съвета, които ще ви помогнат в един от най-вълнуващите дни – тържеството по повод вашето завършване.

Не правете драстични промени.

Със сигурност искате да изглеждате впечатляващо и да се погрижите за външния си вид, но не е желателно да експериментирате в последния момент. Рязка промяна на прическата, скоростно отслабване или придобиване на изкуствен тен може да ви се струват добри идеи, но  резултатите да не ви допаднат и да не възприемете новата си визия.

Бъдете себе си

Не се поддавайте на моментните си емоции, а заложете на това, което ви подхожда и подчертава вашите достойнства.

Не прекалявайте с прекалено тежък грим, особено ако този макиаж е нетипичен за вас. Рискувате да заприличате на клоун. Не искате това, нали?

Изберете един акцент в тоалета. Нека това е само роклята или само обувките и чантата.

Не оставяйте всичко за последния момент

Подготовката за бала трябва да започне по-рано, за да не изпадате в паника и за да имате време да реагирате, ако нещо не се получава така, както ви се иска.

https://www.pinterest.com/pin/225250418842988065/

Коя ще е кралицата на бала?

Разбираемо е, че всяко пораснало момиче иска да изглежда като принцеса на бала си и да е най-красивата дама на вечерта. И все пак е ясно, че не можете да се преобразите като с магическа пръчица, както се е случило с Пепеляшка.
Затова просто се постарайте да прикриете това, което ви притеснява с подходящ модел рокля и деликатен грим и не пропускайте да се усмихвате лъчезарно и естествено, защото вашата усмивка е най-красивото ви бижу.

Съветът, който ни се иска да подчертаем, е да се облечете и гримирате така, че да се чувствате добре в кожата си. Все пак, това което ще запомните от бала е не как сте изглеждали, а как сте се забавлявали със съучениците си, защото след завършването вече нищо няма да бъде същото.

Още по темата:http://aquamarineshoes.eu/bg/trendspot/graduationshoes