Абонирай се

Бялата риза

Публикувано от admin 06.10.2015 0 Коментар(а)

Може би някои дами свързват бялата риза с ученическите си години, други се считат за прекалено закръглени, трети за прекалено високи и т. н., но Ви уверявам, че бялата риза е уникална дреха. Черното няма да Ви направи по-слаба, нито пък по-ниска. С бяла дамска риза ще може да изглеждате също толкова блестящо, стига да сте избрали правилния модел.

 

 Разнообразието от кройки наистина е голямо: широка, вталена, с якичка или без- изборът зависи от Вашия стил и от това как ще я комбинирате с останалите дрехи и обувки. По отношение на материя, изборът също е голям.

 

 Бялата риза е подходяща за всяко едно време и за всеки един повод. Това е основателна причина да имате поне една в гардероба си. Никога не се знае за къде ще Ви потрябва.

 

 Ако изберете риза с яка, тя трябва да стои перфектно. Но за да стои яката както трябва, е необходимо да бъде скроена идеално. Затова обръщайте голямо внимание на този елемент. С помощта на яката може да „регулирате“ дължината на врата, в зависимост от това колко копчета сте разкопчали.

 

 Бялата риза може да се носи с много дрехи. Тя може да се комбинира с дънки, с всякакви панталони, както и с всякакви поли. Може да се носи дори и с бял панталон, като разбира се, това зависи от модела и на ризата, и на панталона.

 

 През зимния сезон може да носите бяла риза с палто или тренч. Може би сте виждали в някои модни списания бяла риза с грейка. Виждала съм дори жена с бяла риза, сако и отгоре грейка. Но лично на мен тези комбинации ми изглежда някак си недодялани. Затова е най-добре да се придържате към правилата.

 

 Също така не е препоръчително да носите бяла риза под жилетка или трикотаж. В никакъв случай не казвам, че това е признак на лош вкус, но този стил не е за дами, които държат на изисканост и класа. Може да изразите своята индивидуалност и без подобни комбинации.