Абонирай се

Боти до глезена: Какво да облечем с тях

Публикувано от vili 11.12.2018 0 Коментар(а)

Дамските боти понякога ни затрудняват при съчетаването им с облеклото – ето как да ги носим, за да се чувстваме перфектно

 

Не всяка дама се радва на стройна фигура и на дълги крака, но всяка от нас може да комбинира така облеклото си и обувките си, че да се чувства перфектно. Ботите до глезена често ни затрудняват, когато решим да ги съчетаем с дрехите, но модните дизайнери могат да ни предложат достатъчно добри идеи, от които да почерпим вдъхновение.

 

С пола тип молив

Тясната пола тип молив подчертава женствеността и не бива да се притесняваме, ако към нея добавим боти, стигащи до глезена ни. За предпочитане е обаче те да не са в наситени тонове, а в по-неутралната гама. Така няма да акцентират върху себе си, а просто ще подчертават линията ни.

 

Интересен чопарогащник

Ако заложим отново на полата, която задължително трябва да е с дължина над коляното, може да включим и любимите си ботуши до кокалчето. Тук изненадата идва от интересния чорапогащник, който може да е в по-ярък цвят, или да е на точки, фигурки и райета. Ефектът е впечатляващ и гарантирано ще предизвикате комплименти за стила си. Край на скучната визия, нека разчупим зимната сивота и строгия вид.

 

Монохромен стил

Той се състои от черна пола по тялото, черен клин или термочорапогащник и черни ботушки. Така получавате естествено удължаване на краката, а илюзията би била завършена, ако нагоре сте облечени с по-пъстра риза или блуза. Тоалетът може да бъде комбиниран с чанта в един цвят, който се хармонизира добре с горната част. Ето така вече ще блеснете като истинска модна икона!
 

Прилепнали дънки

Дънките са универсална дреха, която може да използвате почти по всяко време и за всяко събитие. За ежедневието те са незаменими, а в съчетание с боти до глезена, ще изглеждате прекрасно, ако ги подгънете леко, така че да се подава и част от крака ви. Нагоре може да сте с пуловер, тренчкот или със сако и риза дори. Бъдете уверени, че изборът ви е отличен и може да се справите с всички предизвикателства на деня.

 

Рокля в небрежен стил

Небрежният подход в облеклото се цени много днес, защото е простичък и носи модерен дух, без да е вложена кой знае каква претенциозност. Една кежуъл рокля с боти или с ниски ботуши е идеалният избор, особено в трудните моменти, когато бързаме и сме затрупани от ангажименти. Тогава не ни остава нищо друго, освен да заложим на златната формула – с лекота и финес.