Абонирай се

Актуални зимни цветове за 2016

Публикувано от admin 26.10.2015 0 Коментар(а)

Зимният сезон на 2016 година има богата палитра. Модните цветове са както неутрални, така и по-ярки. В тази статия ще обърнем внимание на неутралните тонове, които са изключително красиви и подходящи за всички възрастови групи.

 

Приглушена аметистова орхидея

Малко нетипичен тон за зимния сезон, но изключително изразителен, който може да се използва като основен в една дреха или цялостен тоалет. В комбинация с други актуални цветове, трябва да изглежда естетично.

 

Кашмирен розов оттенък

Този розов нюанс изглежда топъл и мек. Наподобява естествен кашмир, който изразява много уют и спокойствие.

 

Оранжев кадмии

Този оттенък на оранжевия цвят е доста особен. Наподобява топъл коралов цвят. Той е нещо средно между оранжев прах и мек корал. В зависимост от комбинацията му с други цветове и от светлината, този нюанс може да изглежда или много ярък или приглушен топъл корал.

 

Класически сини нюанси, които изглеждат изключително добре на връхни дрехи с опростени кройки. Също така и тюркоазено синьо, напомнящо за морски вълни. При съчетание с по-ярки цветове, това наситено синьо перфектно идеално на фона на красивата природа.

 

Есенно жълто

Топлият нюанс на жълт дъб в облеклото се комбинира идеално с по-изразителни оттенъци и по този начин подчертава красотата им. Дрехите в този цвят се съчетават много добре с аксесоари в естествени тонове.

 

Шторм- един наситен сив нюанс със сини оттенъци, наподобяващ морска дълбочина, дъждовно небе или градски асфалт. Подходящ е за класически дрехи, които се комбинират добре с тъмно сини обувки, както и сини, сиви и изумрудени аксесоари.

 

Зелени приглушени оттенъци на сивото, които се съчетават най-добре със студени пастелни тонове. 

 

Маслинен оттенък

Този изключително блед нюанс изглежда супер ефектно във всякакви комбинации. Подходящ е като допълнение към вечерно облекло.

За пореден сезон си остава актуален и така нареченият цвят марсала. Този съблазнителен нюанс е подходящ за дамското бизнес облекло.