Абонирай се

Актуални връхни дрехи за зима 2016

Публикувано от admin 11.01.2016 0 Коментар(а)

  Дори и зимата да не е толкова снежна, колкото ни се иска, тя все пак си остава най-студения сезон. Затова, когато излизаме навън, трябва да ни бъде топло и комфортно и днес ще разгледаме кои най-актуални връхни дрехи могат да ни осигурят това.

 

Дълги дамски палтa

Дългото до земята палто е тренд, който всяка дама трябва да има в зимния си гардероб. Тази тенденция задължава носенето на дълги панталони и дебели блузи под палтото. С една дума – никаква голота.

 

Големи и дебели якета

Дебелото и пухкаво яке винаги създава усещане за домашен уют и комфорт, когато сме навън. Няма нищо по-практично от тази дреха. Въпреки, че не подчертава фигурата ни, тя може да се носи с всякакви панталони, блузи и зимни обувки.

 

Овча кожа

Тази тенденция е неизменна част от актуалните зимни попълнения. Дори и да не са от истинска овча кожа, можете да носите всичко, което прилича на нея, тъй като тези материи са изключително топли. Самата тенденцията позволява интерпретация на отделни елементи.

 

Кожени палта с дълъг косъм

Една изключително луксозна тенденция, която не задължава кожата да бъде естествена. Пазарът предлага съвършени имитации, които са много по-предпочитани. Освен това можете да експериментирате и с цветовете.

 

Карирани десени

Анималистичните принтове при връхните дрехи този сезон са заменени от красиво каре. Тези модели си контрастират перфектно с всички едноцветни дрехи, а дължината зависи от вашите предпочитания.

 

Наметало

Въпреки, че не е най-подходящия тренд, то е предпочитано от много жени, когато трябва например да стигнат само до колата си. Моделите от естествени материи са изключително топли, а под тях могат да се носят всякакви тоалети.