Абонирай се

Актуални тенденции при дамските зимни обувки

Публикувано от admin 30.11.2015 0 Коментар(а)

Тази година модните дизайнери ни съветват да експериментираме с обувки в по-смели цветове. Класическото черно, бялото и бежовото си остават актуални, но наред с тях са червеното, кобалтовото синьо и всички пастелни цветове. Основните материали са кожа, кадифе, велур, латекс и гума, които са подходящи за мокро и студено време. А ето кои са и основните актуални модели зимни обувки:

 

 Ако искате да постигнете елегантна делова визия, заложете на класическото стилето. За бохо излъчване изберете велур. Въпреки че, този материал не се поддържа толкова лесно, велурените обувки са изключително комфортни и подходящи за сухите студени дни. Почти всички  модели носят духа на 70- години.

 

 Прогнозите за следващата година са доста, но това което е сигурно, че комбинацията от дамски сандали на висок ток с памучни тъмни чорапи ще бъде сред хитовите тенденции. Разбира се, това не е подходящо за студените дни, но ако искате да акцентирате върху индивидуализма си и да постигнете зашеметяващ ефект, спокойно можете да заложите на тази комбинация в началото на пролетта.

 

 Едни от основните тенденции са обувките със змийски принтове и обувките с косъм. Обувките със змийски принтове са изключително стилни, елегантни и придават много класа на визията. Единственото условие е да се комбинират с по-изчистени дрехи, за да не се получи претрупаност в тоалета. Колкото до пухените обувки, някои модели приличат досущ на животинче, тъй като козината изцяло покрива стъпалата и стига до земята, но определено са много чаровни.

 

 Друг хит са зимни обувки, боти и ботуши с множество връзки. Моделите са взаимствани от летните гладиаторски сандали и са доста красиви.

 

 Тазигодина на по-специално внимание се радват чизмите. Новите актуални модели са с височина до средата на бедрото. Ако искате да ги носите на скини дънки и панталони, заложете на не толкова тесни модели. Но ако предпочитате дълги пуловери, плетени рокли и поли, тогава изберете модел, имитиращ чорапи, на който кожата е до глезена и продължават с еластична и мека материя.