Абонирай се

Актуални тренда за есенно-зимния сезон

Публикувано от admin 19.11.2015 0 Коментар(а)

  Зимният сезон е в разгара си, но навън като че ли все още е есен. Все още се любуваме на нейната красотата и можем да бъдем в тон с нея като се разкрасим с ярки актуални цветове – пясъчни, червено-оранжеви, карамелени, шоколадови, бордо.  

 

 Сега е идеалното време да носим модерните си елегантни палта. Безспорно те са сред хитовите тенденции и най-актуални са кашмирените и вълнените. За предпочитане е палтото да е по-свободно, дори можете да подчертаете красивата си талия с колан. А за повече шик добавете пухена яка.

 

 Друга тенденция са дългите ръкавици. Този сезон модните дизайнери заложиха на 3/4 ръкави с една единствена цел: дамите да покажат дългите си ръкавици, които могат да бъдат в цвета на палтото или долната дреха, както и в контрастен цвят. А за повече екстравагантност върху тях може да сложите пръстен или гривна.

 

 Кожа – пола, рокля, панталон с висока талия, дори топ от кожа – всичко това може перфектно да подчертае красотата на тялото ви. Актуални са класическа кожа и велур, а основните цветове са тъмно синьо, бронзово и медно. Ако държите сте в крак с тенденциите, непременно трябва да обновите гардероба си с кожена дреха.

 

 С един изключително атрактивен тренд този сезон може да очаровате всеки около вас – рокля с панталон. Тази комбинация ще подчертае безупречно вашата женственост, колкото и строга да ви се струва. Съчетанието е изключително стилно, но и топло, което го прави идеално за студените дни. Условието е панталонът да бъде тесен и да си хармонира с цвета на роклята.

 

 Каквото и да облечете, обогатете зимната си визия с модна шапка. Актуални класически шапки за ежедневието, шапка, която лесно може да се преобрази в шал, както и тип мъжки шапки. И не се притеснявайте за косата си, защото на мода с небрежните прически. Колкото по-непринудена и небрежна изглежда косата, толкова по-добре. Така например, конската опашка винаги изглежда доста спонтанно и е подходяща за всеки стил на обличане.