Абонирай се

Как да се обличате през 2016- та

Публикувано от admin 07.01.2016 0 Коментар(а)

По-малкото е по-добре

 

Със сигурност имате достатъчно дрехи, които можете да носите с години наред. А може би напоследък бюджетът ви е ограничен. Но това не са главните причини, поради които да купувате по-малко дрехи. Бъдете разумни и купувайте само това, от което наистина имате нужда. Ако наистина се нуждаете от нещо ново, то нека да такова, каквото може да се комбинира с поне пет визии, за да сте сигурни, че няма просто така да седи в гардероба си след първото и единствено носене.

 

Колкото по-малко дрехи имате в гардероба си, толкова по-лесно ще ги съчетавате, а освен това няма да губите излишно време сутрин в обличане.

 

Забравете за модните правила

 

Да, експертите казват, че дадена дреха подхожда на определена фигура, но те не винаги са прави. Никой не познава тялото ви толкова добре, колкото вие самите и винаги във всяко правило има изключения. Модата е много повече от това да сме слаби и идеални пропорции.

 

Мислете само за себе си

 

Когато решите да облечете нещо, което харесвате, не се колебайте заради мнението на другите. Носете това, в което се чувствате добре, това, което ви прави щастливи, независимо дали е модерно или не.