Абонирай се

Харесвате ли високите ботуши?

Публикувано от admin 08.01.2016 0 Коментар(а)

  Ако се стремите към по-атрактивна зимна визия и търсите нещо различно, за да разнообразите гардероба си, ви предлагаме да насочите вниманието си към високите над коляното ботуши. И за да ги носите подобаващо и с необходимото самочувствие, съответно трябва да изберете правилните дрехи, за да постигнете правилните комбинации.

 

 Но нека първо да разберем как да изберете подходящ модел високи ботуши. Разбира се, основния фактор, от който трябва да се водите, това е удобството. Затова преди да закупите желания чифт е добре да премерите и двата ботуша и да се разходите в за малко магазина. Само така ще ги усетите най-добре. Неправилният размер и неудобните токове със сигурност биха развалили настроението ви.

 

 А сега да видим с какво можете да носите тези толкова ефектни високи над коляното ботуши:

 

С поли и рокли

 

Знаете, че всяка една дреха стои по различен начин в зависимост от модела обувки. Ето защо в този случай трябва да внимавате как съчетавате моделите. Високо и прилепнали по краката ботуши перфектно се комбинират с поли рокли, които леко се разширяват от талията надолу. Дължината също е важна. Най-подходяща е средната дължина за поли и рокли. Избягвайте мини дължини и прилепнали модели, ако не искате да давате погрешни сигнали на околните.

 

С панталони

 

Ако изберете модел ботуши, които не са съвсем прилепнали по краката, бихте могли да ги носите с панталон. Тези модели високи ботуши идеално се комбинират със скини дънки, панталони и клинове.

 

С палта

 

Най-подходящите връхни дрехи са дългите якета и палта. А шапките, шаловете и другите зимните аксесоари винаги чудесно допълват зимната визия.