Абонирай се

Еспока: топ обувките през зимен сезон 2016-2017

Публикувано от admin 06.03.2017 0 Коментар(а)

Еспока: топ обувките през зимен сезон 2016-2017

Да си поговорим за мода? Обувки, чанти и козметика – три от най-любимите теми на разговори във всяка една женска компания! И как не, когато в действителност има толкова много за разискване по тези „екзистенциални” въпроси...

Да си го кажем директно без увъртания – всяка дама бленува за дни, изпълнени с модни вдъхновения. Колко по-лесно би било, ако можехме на секундата да „сглобим” тоалета си и да се захванем спокойно с текущите си задачки. За жалост обаче, не винаги е възможно да се събудим като „модни кралици” без да инвестираме известно време в тършуване на съвършения аутфит, който да се съчетае прелестно с избора си на обувки за деня.

А като се замислим, че трябва да подберем и подходяща дамска чанта, която да изиграе ролята си на „черешката на тортата”, настроението рязко пада.

Усещането за баланс и хармония, доловими в избрания аутфит, може да бъде реализирано и по друг начин. Съвсем не е задължително денят ни да започва с няколкоминутно тършуване из купищата дрехи, от които сякаш гардеробът ни ще се пръсне.

 

Доверете се на селектираната колекция на Espoka

И сега, след като вече обсъдихме този вечен дамски проблем, е време да обърнем заслужено внимание и на следващия „тежък въпрос” за дамите, свързан със способите за спряване със „сложния” моден казус.

Навярно всяка една дама поне веднъж е „удряла” на камък при подбора на желания артикул. Измежду толкова много модели обувки и аксесоари е изключително трудно да се прецени и вземе правилно решение относно практичността, здравината и универсалността, която предлага даден модел.  Ето защо, мили дами, притесненията Ви са напълно разбираеми и оправдани!

За разлика обаче от масовите модели, предлагащи се буквално на всяка крачка или клик в мрежата, продуктите на лондонския фешън бранд Espoka се отличават с удобство и безупречен дизайн, подходящ за дамите, които са върли привърженици на уличния градски стил. Наред с това, дамските обувки на марката дълбоко очароват с качеството си на използваните материали в процеса на тяхната ръчна изработка.

Всеки един продукт се изработва ръчно като за целта се разчита на висококачествени материали, гарантиращи висока степен на издръжливост и дългосрочна употреба!Освен това, няма как да изпуснем да споменем и практичността, с която се характеризират продуктите на Еспока! Първокласният стил вече в лесно постижим с помощта на невероятно модерните еко изделия на лондонската фешън марка!

 

Запознайте се с най-продаваните модели за зимен сезон 2016-2017!

Пременете се в нова свежа визия! Гмурнете се в различни „улични” комбинации за градски стил с най-търсените и продавани чифтове обувки от Еспока!

 

Chameleon Edgy Leather Boots

Търсите нещо ново, интересно и все така привлекателно? Внесете доза настроение и свежест в облеклото си с помощта на нестандартния бестселър,наречен Chameleon Edgy Leather Boots! Позволете си да изглеждате различни и очарователни 24/7!

Толкова е лесно да постигнете разкошна визия, когато разполагате с прекрасни и висококачествени артикули!

 

Studded Buckle Finish Leather Boots

Трудно е се каже „не” на толкова перфектен модел обувки, нали така? Познайте – не е и необходимо да го правите! Насладете се на разкрепостена визия, разбиваща всички стереотипи! Моделът е решен в основен черен цвят с освежаващи декоративни катарами, внасящи неповторим чар и раздвиженост в дизайна!

Е, представяте ли се вече облечени в свежите артикули на лондонския моден бранд?

Не спирайте да се вдъхновявате с нас на https://espokalondon.com/

Очакваме Ви и на нашата фейсбук страница тук: https://www.facebook.com/espokalondon/?fref=ts