Абонирай се

5 аксесоара, които ще Ви направят по-стилни тази есен

Публикувано от admin 07.11.2019 0 Коментар(а)

Присъствието на аксесоари е повече от задължително, ако искате визията ви да изглежда завършена и стилна. Те допринасят за повече шик, настроение и ви помагат да изразите своята индивидуалност. Така че не ги пропускайте. Ако имате нужда от свежи съвети и вдъхновение, попаднали сте на правилното място. В тази статия сме събрали 5 аксесоара, които ще ви направят по-стилни тази есен. Вижте кои са те:

 

  1. Шапка

Шапката е освен стилен и много практичен аксесоар. Всички знаем колко променливо е времето през есента, така че тя ще ви предпази от неочакван дъжд и студения вятър. Освен това, когато нямате време за прическа сутрин, ще прикрие рошавата ви коса. От тази гледна точка тя е страхотно попадение, което всяка дама трябва да има в гардероба си. Ако се чудите каква шапка да изберете, ето няколко предложения. Баретите продължават да бъдат актуални още от миналия сезон. Те лесно се съчетават както с по небрежен тоалет, така и с малко по-елегантен. Изберете я в по-ярък цвят, като червено например. Ако искате допълнително блясък, може да изберете модел с камъни или брошка. Тази есен актуални са и шапките тип каскет, които множество известни инфлуенсъри и модели вече показаха в Инстаграм.

  1. Сребърни бижута

Още една актуална тенденция този сезон за бижута от сребро. Това е страхотна новина, тъй като те имат няколко основни предимства - първо среброто е благороден метал, с изявени противовъзпалителни свойства. По тази причина, за разлика от металните имитации, сребърните бижута не причиняват раздразнения и алергии. Освен това сребърния блясък се комбинира чудесно с разнообразни тоалети в различни стилове. Изберете няколко колиета с висулки, които да носите заедно или пък няколко пръстена. Натрупването и комбинирането на бижута също е доста популярен тренд, който ще видите навсякъде в социалните мрежи.

  1. Колан

Коланът е задължителен аксесоар през цялата година. Той ще подчертае талията Ви и ще даде по-изискан вид на тоалета, който носите. Независимо дали ще го съчетаете с чифт скъсани дънки или пък с малка черна рокля. Конкретно за този сезон, може да експериментирате с катарамата. Може да изберете по-масивна метална катарама с орнаменти или във форма, различаваща се от класическия квадрат.

  1. Топъл шал

Шалът е верен помощник в студените есенни дни. Увийте се хубаво в него и вече сте готови да излезете навън и да оцелеете в лошото време. Големите шалове от плътна материя са изключително удобни за целта. Освен това са много стилни. Изберете карирани десени леопардови или змийски принтове, за да бъдете в крак с модните тенденции за сезона. Ако палтото или връхната ви дреха са в по-неутрални цветове, може да разчупите тоалета си като добавите цветен акцент с шала. Препоръчваме Ви тази есен да се запасите поне с няколко модела, за да разнообразявате.

  1. Часовник

Часовниците винаги придават допълнителна изисканост към визията Ви. Затова те са едни от най-предпочитаните аксесоари както от мъжете, така и от жените. Новият сезон е страхотна възможност да разширите колекцията си от часовници. Кожените каишки, както и металните верижки са еднакво модерни, така че от вас зависи какво ще изберете. Бонус идея, която може да Ви дадем е да съчетаете часовника с една или няколко гривни. Тази комбинация ще Ви  придаде по-младежки и небрежен вид.

Това бяха 5 аксесоара, които е задължително да включите в есенния си гардероб. Те са не само красиви, но и практични. Ако все още не сте се сдобили с някой от тях, сега е най-подходящото време. А кой е Вашият любим аксесоар този сезон?