Абонирай се

5 вида дамско облекло, подходящо за есента

Публикувано от admin 16.10.2017 0 Коментар(а)

Направихме специално проучване в модните сайтове, за да видим какво предлагат модните къщи и експертите за есента и направихме една компилация от 7 вида дамско облекло, което определено присъства в дамския гардероб през целия есенен сезон. На вас оставаме само да се вдъхновите и да изберете вашите предложения.

 

Връхни дамски дрехи

 Безспорно най-предлагани за есента са различните видове якета за различните дами, които имат едно или друго предпочитание. За тази есен предложенията са за дамски рокерски якета, за дамски тренч, за леки якета, които да се носят в по-топлите дни на есента. Изборът е голям, а вие избирайте според вашето есенно настроение.

 

Дълги дамски рокли

 Есента е време дамите да се загърнат добре, но и да внимават да не се отдадат прекалено на удобството за сметка на стила на облеклото им. Затова модните гурута предлагат решения с дълги стилни рокли, които да носят и от двете; удобство и красота.

 

Комбинация пуловер и дънки

 Едва ли може да намерите по-класическа комбинация за есента от това да сложите тесни дънки и тънък, и много стилен пуловер. Тази есен на мода са светлите пуловери. А особено популярни са кашмирените пуловери.

 

Комбинация широк панталон с поло

 Това предложение е като апотеоз на дамската фигура. Това, което идва като решение за панталон с поло е много изискано и шикозно и определено ще осмисли есента по нов моден начин. Изберете черно поло и широк панталон с украса на каре или други геометрични фигури. Ще бъдете неотразима.

 

Дамски анцуг

 Ако сте пропуснали модните новини, трябва да знаете, че дамския анцуг отново намира пътя си обратно към женския гардероб, така че време е да се замислите, къде стои спортното облекло във вашия есенен гардероб.

 

Това са предложения за ежедневната дамска линия и не са предназначение за официални събития или за работа в офиса. Затова избирайте тези есенни дрехи, така че да се чувствате добре в ежедневието си, а що се отнася до работата и официалните срещи, там важат други правила.