Абонирай се

Пет "горещи" модела чанти

Публикувано от admin 09.03.2019 0 Коментар(а)

Това лято носете нова чанта и я носете със себе си навсякъде! Петте от най-доминиращи тенденции при чантите, които привличат вниманието, ще бъдат вашият най-добър избор за подновяване на вашия стил.

 

 

Червени чанти за изявление на стил

 

Страхотно е как червените чанти се съчетават с тоалети и аксесоари в почти... всеки стил. Те се вписват перфектно с флорални, раирани, караирани или дори монохромни дрехи. Те модернизират нашия стил в бяло, черно, зелено или синьо и придават свеж въздух дори на най-обикновения тоалет.

 

 

Чанти с ресни

 

Този сезон ще намерите много ръчни чанти и колани, украсени с ресни или пискюли. Изключително шикозният вид на чантите с ресни и пискюли ги прави актуална тенденция за следващата година. Създайте си комфорт, като заложите на такава чанта, или в по-отличителен размер, или прекалено голяма. В зависимост от избора ви на облекло, те могат също да ви придружат и на официално събитие.

 

 

Прозрачни чанти

 

Покажете съдържанието на чантата си! Разбира се, не е много практично всички да видят съдържанието на чантата ви, но модата не винаги е практична. Това обаче е забавно!

Една прозрачна чанта може да подхожда на нашето ежедневно облекло и лесно се съчетава с всичко!

 

 

Кръги чанти

 

Подгответе се през следващата година да виждате малки, средни или големи чанти с абсолютно кръгла форма. Това е новият стил, който след завладяването на подиумите ще завладее и обикновентие хора! Те са цветни или лъскави и могат да бъдат много удобни.

 

 

Мини раници

 

Това не са вашите класически раници, които сте свикнали да носите на рамото или гърба си, макар, че са също толкова функционални. Всъщност модерните раници са големи, колкото голям портфейл. Видяхме ги да ги държат като чанти моделите, които дефилират върху модните подиуми, но разбира се, ако не харесвате този начин, може да ги носите и по... класическия начин.