Абонирай се

4 Акцента на студения моден сезон

Публикувано от admin 11.11.2016 0 Коментар(а)

 Искате ли да бъдете истински стилни, атрактивни и неотразими през студените дни? Какво давате, за да разберете кои са основните акценти, с които да покорите мъжките сърца и погледи? Не е нужно да давате нищо. Ние ще ви дадем нужните съвети наготово. Тук сме, за да ви посочим 4 акцента на тазгодишния есенно/зимен сезон. Повярвайте ни, няма да съжалявате, с тези трикове веднагически ще се превърнете от скучна или еднотипна дама в мис модна икона на вашия офис или кръг от приятели:

 

Спортен шик
Да, двете понятия сякаш взаимно се изключват, но истината е, че през тази есен те ще вървят ръка за ръка. Представете си нещата така: елегантни обувки на висок ток със спортни блузи или спортна пола панталон. Същото важи и за приятен костюм със сако и миди пола с кецове на любимата ви спортна марка. Ами идеята съвсем не е лоша, защото е удобна и интересна.

 

Кадифе
Че кой не обича кадифето? И ако преди се стараехме да го избягваме само и само да не бъдем линчувани с прозвището „старомодни“ сега положението е друго. Кадифето влиза в кройката на вашето сако, на полата и дори на новогодишната рокля. Изчакайте да дойдат коледните празници, ще видите, че всички ще носят кадифе!

 

Райета

Не си ги представяйте скучни в черно-бяла гама. От такива няма нужда, а и какво е интересното в тях, че да им обръщаме специално внимание. Представете си комбинация от поне 3 цвята в райе, което седи на фон от друг, четвърти цвят!

 

Тапицерия
Всъщност, това е добре познатият жакард или поне всякакъв подобен плътен плат, който ще ви напомни на дамаската на стария диван. А сега яд ли ви е, че го изхвърлихте и заменихте със скучната бяла кожа, която и така се поддържа трудно?

Източник: http://grumblr.me/