Notice: getimagesize(): Read error! in /home/stylezonbg/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_model_tool_image.php on line 40Notice: getimagesize(): Read error! in /home/stylezonbg/public_html/system/library/image.php on line 11 Луксозна бебешка пелена 100% бамбук Сладост 30/30 синя

Луксозна бебешка пелена 100% бамбук Сладост 30/30 синя

Луксозна бебешка пелена 100% бамбук Сладост 30/30 синя
Производител: Texpol
Код на артикула: 868000080SB
В наличност
5,69лв.
Количество: Добави в количката

Доставка

1 - 5 работни дни / Еконт

Безплатна доставка

над 149.90 лв. до офис на куриер

Пробвай преди плащане

Право за връщане

100% оригинален продукт

Доказани марки и производители

Обгърнете Вашето бебенце в най-меката и топла прегръдка с пелените на Texpol. Изработени са от 100% бамбук с най-висок клас качество на материята. Най-важните качества, които притежава бамбука са антиалергични като не причинява раздразнение по кожата на бебчето Ви  и не позволява поява на акари, гъбички и плесен. Поддържа постоянна телесна температура при топло и студено време и не задържа и образува влага. Текстурата на бамбуковите материи е по-мека от повечето видове памук. Освен това бамбукът подпомага циркулацията на кръвта и е 100% биоразградим.
Texpol Сладост се предлага в светлосин цвят с десен на сладки мечета с папионка, шапка и сърчица. Подходяща е за момченца. Изработена от 100% бамбук със сигурност ще подари най-доброто на Вашето малко съкровище. Може да намерите чудесни решения и за подарък. Разнообразието в десените носи голям избор.

Произведено в Полша ( EU )

OEKO текстилен сертификат за качество на материята

Състав: 100% Бамбук

Размер: 30/30

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: