Notice: getimagesize(): Read error! in /home/stylezonbg/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_model_tool_image.php on line 40Notice: getimagesize(): Read error! in /home/stylezonbg/public_html/system/library/image.php on line 11Notice: getimagesize(): Read error! in /home/stylezonbg/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_model_tool_image.php on line 40Notice: getimagesize(): Read error! in /home/stylezonbg/public_html/system/library/image.php on line 11 Луксозна бебешка пелена 100% бамбук Сладост 30/30 розова

Луксозна бебешка пелена 100% бамбук Сладост 30/30 розова

Луксозна бебешка пелена 100% бамбук Сладост 30/30 розова
Производител: Texpol
Код на артикула: 868000078SB
В наличност
5,69лв.
Количество: Добави в количката

Доставка

1 - 5 работни дни / Еконт

Безплатна доставка

над 149.90 лв. до офис на куриер

Пробвай преди плащане

Право за връщане

100% оригинален продукт

Доказани марки и производители

Защо е важно да се доверим на бамбука? Той притежава най-важните качества за една дреха или аксесоар, особено бебешка. Не предизвиква алергични реакции върху кожата, поддържа постоянна телесна температура, не залепва по кожата, не задържа и образува влага, тъй като дренира влагата от кожата. Бамбукът е по мек от повечето памучни материи. Подобрява циркулацията на кръвта, отблъсква неприятните миризми и не позволява появата на акари, гъбички и плесен.

Пелените на Texpol имат най-мекото усещане на допир, защото са изработени от 100% бамбук. Освен, че предразполагат спокоен сън заради нежното усещане за кожата имат и страхотен естетически вид. Texpol Сладост се предлага в розов цвят подходящ за малката Ви принцеса. Десенът е едноцветен на сладки мечета с шапка папионка и сърчица. С пелените на Texpol може да бъдете сигурни, че оставяте бебенцето Ви в най-добрите ръце.

Произведено в Полша ( EU )

OEKO текстилен сертификат за качество на материята

Състав: 100% Бамбук

Размер: 30/30

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: