Луксозен спален комплект 5 части Чери от Мако сатен

Луксозен спален комплект 5 части Чери от Мако сатен
Производител: Curt Bauer
Код на артикула: LUX7502SB
В наличност
3 136,32лв.

* Размери:

Количество: Добави в количката

Доставка

1 - 5 работни дни / Еконт

Безплатна доставка

над 149.90 лв. до офис на куриер

Пробвай преди плащане

Право за връщане

100% оригинален продукт

Доказани марки и производители

ИЗИСКАН И ЕЛЕГАНТЕН СТИЛ Спалният комплект, вдъхновен от изтънчените тонове на черешовото и розовото, създава атмосфера на романтика и уют в спалнята. Красивите флорални мотиви и текстури излъчват свежест и индивидуалност, придавайки на интериора изтънченост и топлина.

ПРЕМИУМ МАТЕРИАЛИ Създаден от 100% Мако сатен, комплектът предлага несравнима мекота и дълговечност. Неговата изключителна текстура създава комфорт и приятно усещане при допир, осигурявайки спокойствие и релаксация по време на сън.

УНИВЕРСАЛНОСТ В ДЕКОРАЦИЯТА Съчетавайки черешови и розови нюанси, комплектът лесно се адаптира към разнообразни стилове на интериора. Той добавя елегантност и уют, което го прави перфектен избор за всеки дом, независимо от декорацията.

ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА Материалите, използвани в изработката, не само че предлагат комфорт, но също така се грижат за дълготрайността на комплекта. Дори след многобройни изпирания, той запазва своята мекота и свежест, което го прави подходящ за ежедневно ползване.

ИНДИВИДУАЛНА РЪЧНА ИЗРАБОТКА Всеки комплект е създаден с особено внимание към детайлите и ръчна прецизност, осигурявайки уникално качество и характер, който не може да се постигне с индустриално производство.

СПЕЦИАЛЕН ПОДАРЪК В нежните тонове на черешово и розово, този комплект е идеален подарък за нов дом или специален повод, носейки усещане за изтънченост и лукс, което радва всеки, който го получи.

 

 

Представяйки се с уникална изтънченост, спалният комплект омагьосва със своите нежни черешови и розови нюанси. Изработен от 100% Мако сатен, той предлага несравнима мекота, която дарява усещане за лукс и комфорт. Изящните флорални мотиви, вплетени в дизайна, добавят дълбочина и характер, превръщайки спалнята в истинска светилище на спокойствието. Всеки детайл е внимателно проектиран, за да създаде атмосфера на елегантност, идеално балансирана между стил и уют. С цветове, които излъчват топлина и романтика, комплектът е идеален за вечерна релаксация и спокойни нощи. Изключителната издръжливост на материала гарантира, че дори след многократни изпирания, той ще запази своята свежест и блясък. Ръчно изработен, комплектът носи уникален щрих, който е прекрасен подарък за всеки повод, добавяйки естетическа стойност на всяко интериорно пространство.

 

 

 

Произход: Германия 

Състав: Мако Сатен, 100% памук 

Съдържание: Плик за завивка: 160/220 см 2бр., Долен чаршаф: 280/280 см, Калъфка за възглавница: 50/70 см, 2 броя.

 

 

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив:Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: