Спално бельо 120/200 2 части Розово памук

-33% Спално бельо 120/200 2 части Розово памук
Производител: Rebeka Home
Код на артикула: CHLR2015SB
В наличност
37,51лв. 25,19лв.

* Размери:

Количество: Добави в количката

Доставка

1 - 5 работни дни / Еконт

Безплатна доставка

над 149.90 лв. до офис на куриер

Пробвай преди плащане

Право за връщане

100% оригинален продукт

Доказани марки и производители

Добавете елегантност и комфорт към вашата спалня с нашия комплект спално бельо от 2 части в прекрасен бонбоново розов цвят. Комплектът включва чаршаф с ластик с размери 120/200 см и калъфка за възглавница. Произведен от висококачествени материали, този комплект спално бельо съчетава стил и функционалност за перфектен сън. Бонбоново розовият цвят добавя свежест и естетика във всяка спалня, създавайки успокояваща и приятна атмосфера. Чаршафът с ластик прилепва перфектно към матрака и остава на място дори при активно движение по време на сън. Калъфката за възглавница е стандартна и идеална за всяка стандартна възглавница, допълвайки цялостния дизайн на комплекта. Материалът е висококачествен, мек и дишащ памук, който осигурява оптимална мекота и комфорт по време на сън, като същевременно е издръжлив и лесен за поддръжка. Производството е екологично, без използване на вредни химикали и бои, което прави комплекта подходящ за хора с чувствителна кожа.

Чаршафът с ластик гарантира лесно поставяне и стабилност на матрака, без да се размества по време на сън. Материята е лесна за поддръжка – пере се в пералня на ниска температура и съхне бързо, без загуба на цвят и форма. Меката и приятна на допир текстура на памука осигурява максимален комфорт и качествен сън.

Този комплект спално бельо от 2 части е идеалният избор за тези, които ценят комфорта и стилната визия на своята спалня. Поръчайте сега и се насладете на качествения и уютен сън, който заслужавате!

 

Произход: Турция

Вносител: Stylezone.bg

Състав: 100% Памук

Размер: Чаршаф с цял ластик за матрак 120/200 с 30см височина и стандартна калъфка за възглавница 50/70 

Свиваемост: 2-4% след пране

 

 

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: