Килимче за дома или банята Шевица 40/60

Килимче за дома или банята Шевица 40/60
Производител: Rebeka Home
Код на артикула: KMM4006SB
В наличност
9,01лв.

* Размери:

Количество: Добави в количката

Доставка

1 - 5 работни дни / Еконт

Безплатна доставка

над 149.90 лв. до офис на куриер

Пробвай преди плащане

Право за връщане

100% оригинален продукт

Доказани марки и производители

Пренесете домашния уют и естетика на ново ниво с нашето изискано килимче, подходящо както за банята, така и за всяко пространство в дома. С размери 40/60 см и уникален арт дизайн, това килимче е истинско произведение на изкуството, предназначено да внесе красота и комфорт навсякъде, където го поставите. Използвайте го като стилна постелка за баня, където мекотата и устойчивостта му ще ви предложат несравнимо удобство след всяко къпане. Или го постелете пред входната врата, за да посрещнете гостите с артистичен акцент и да запазите пода си чист. Килимчето може също да служи като изтривалка, която да обогати вашето пространство с красива текстура и цветове.

Изработено от висококачествени материали, това килимче е не само визуално привлекателно, но и изключително практично. Лесно се поддържа и издържа на ежедневното износване, като същевременно запазва своя чар и елегантност. Дигиталният принт е наситен на цветове.

Добавете това артистично килимче към вашия дом и се насладете на комбинацията от функционалност и естетика. Независимо дали в банята, пред вратата или на друго място, то ще вдъхне нов живот на вашето пространство със своя уникален стил и практичност.

 

Произход: Турция

Вносител: Stylezone.bg 

Размер: 40/60

Състав: 90% Вискоза, 10% Полиестер

 

 

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: