Notice: getimagesize(): Read error! in /home/stylezonbg/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_model_tool_image.php on line 40Notice: getimagesize(): Read error! in /home/stylezonbg/public_html/system/library/image.php on line 11 Възглавница за правилна позиция при спане

Възглавница за правилна позиция при спане

Възглавница за правилна позиция при спане
Производител: Ted Home
Код на артикула: 50006484SB
В наличност
132,50лв.
Количество: Добави в количката

Доставка

1 - 5 работни дни / Еконт

Безплатна доставка

над 149.90 лв. до офис на куриер

Пробвай преди плащане

Право за връщане

100% оригинален продукт

Доказани марки и производители

Възглавница, която подпомага съня посредством правилна позиция на тялото. Самата възглавница се поставя под тялото, за да може тялото да се научи да спи настрани. Спането настрани подпомага дишането, спира хъркането и сънната апнея. Възглавницата учи тялото автоматично да застава настрани по време на спане. Това е една от истинските възглавници, които предотвратяват хъркането и се грижат за здравословния сън.

 

 

Възглавница, която се поставя под тялото и го учи да спи настрани. Ползите от спането настрани:

1. Подобрява паметта и когнитивните функции: Спането е важно за консолидирането на паметта и за оптималното функциониране на мозъка. По време на съня мозъкът преработва информацията и укрепва паметта. Спането настрани подобрява работата на мозъка.

2. Подпомага имунната система посредством качеството на спане, недостатъчният сън може да намали ефективността на имунната система, като увеличи уязвимостта към инфекции и заболявания.

3. Спането настрани подобрява доброто настроение и психическо благополучие. Липсата на сън може да доведе до раздразнителност и депресия.

4. Спането настрани е ключово за възстановяването на тъканите и мускулите след физическо усилие. Процесът на ремонт и възстановяване се ускорява по време на съня.

5. Недостатъчният сън може да наруши баланса на хормоните, свързани с апетита, като увеличи желанието за храна и предпочитането към нездравословни храни.

Обикновено е препоръчително възрастните да си осигурят около 7-9 часа сън на нощ, за да се осигури оптимално здравословно функциониране. Независимо от възрастта, спането е от съществено значение за общото здраве и благополучие.

 

 

Продуктът е разработен заедно с лекари специалисти от лабораторията Somnolog.

 

 

Материал на външната част: HP ELASTICA 91, 3PES/8, 7VIS 220SM 351G + 9cm сив дв. ламиниран лента с дун 8мм.

Допълнителни материали към външната част: Силиконизирана вата с кухи влакна и хасе

Ядро: Надуваема възглавница от PVC

 

Към възглавницата има и калъф с цип

Размер: 16/27/10

 

Произведено в България от Тед Бед

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: