Луксозно одеяло вълна Аспен Сиво

Луксозно одеяло вълна Аспен Сиво
Производител: White Boutique
Код на артикула: oq7020SB
В наличност
311,12лв.
Количество: Добави в количката

Доставка

1 - 5 работни дни / Еконт

Безплатна доставка

над 149.90 лв. до офис на куриер

Пробвай преди плащане

Право за връщане

100% оригинален продукт

Доказани марки и производители

< ОТ НАЙ-ВИСОК КЛАС ВЪЛНА > Продуктът е изработен от мериносова вълна, този тип тъкан е най-висококачествената от вълна, мерино е известна със своите качества, топли приятно и регулира естествената телесна температура.

< ИЗВЕСТЕН ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ДОМАШЕН ТЕКСТИЛ > White Boutique е световноизвестен производител на домашен текстил, марката е вече наложена в бутиците за домашен текстил по целия свят.

< ЛУКСОЗНА ОПАКОВКА > Одеялата Аспен са опаковани в панделка

< ВНИМАНИЕ КЪМ ДЕТАЙЛА > Всеки един шев, всяко едно движение на производителя е завършено и прави продукта просто перфектен.

< ПРАВО НА ПРЕГЛЕД > Прегледайте пратката, докоснете се до продукта и материята напълно безплатно преди да заплатите сумата за него.

 

Влакното от мериносова вълна всъщност е най-доброто в цял свят, текстилът е супер нежен, мек и приятен за кожата, наред с качеството на естествена топлина, което също е усилено. Няма да усетите спарване, запарване, запотяване, все негативи характерни за нискокачествените изделия. Вълната е позната от много години и векове като отново се върна на мода. Качествата и са високо ценени от любителите на луксозния домашен текстил. Междувременно одеялото е наистина прекрасно. White Boutique и продуктите, които прави марката са само от най-висок клас сертифицирани тъкани и можете да сте спокойни за самия продукт. 

Произход: Португалия

Състав: 80% Вълна ; 20% Полиамид

Размер: 130/170

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: