Notice: getimagesize(): Read error! in /home/stylezonbg/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_model_tool_image.php on line 40Notice: getimagesize(): Read error! in /home/stylezonbg/public_html/system/library/image.php on line 11Notice: getimagesize(): Read error! in /home/stylezonbg/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_model_tool_image.php on line 40Notice: getimagesize(): Read error! in /home/stylezonbg/public_html/system/library/image.php on line 11 Луксозна олекотена завивка Down Feel

Луксозна олекотена завивка Down Feel

Луксозна олекотена завивка Down Feel
Производител: White Boutique
Код на артикула: ol6025SB
В наличност
367,19лв.

* Размери:

Количество: Добави в количката

Доставка

1 - 5 работни дни / Еконт

Безплатна доставка

над 149.90 лв. до офис на куриер

Пробвай преди плащане

Право за връщане

100% оригинален продукт

Доказани марки и производители

< КАТО ГЪШИ ПУХ > За направата на продукта е използван материал, който е лек и дишащ като 100% гъши пух, но не причинява алергии и бактерии.

< ЗДРАВОСЛОВНО ДЕЙСТВИЕ > Използваните в завивката тъкани са антиалергични, антибактериални, пречат за образуването на акари и други микроорганизми.

< ЛУКСОЗНО КАПИТОНИРАНЕ > Завивката е капитонирана по нова технология, продуктът е тестван като издържа на многократно пране, използване без да става на бучки, да променя размер или да старее.

< СВЕТНОВНО ИЗВЕСТЕН ПРОИЗВОДИТЕЛ > White Boutique е наложена на пазара в целия свят марка за луксозен домашен текстил.

< ПОДХОДЯЩА ЗА ПОДАРЪК > Луксозната опаковка правят продукта един изключителен подарък.

Ултра мека и финна олекотена завивка, изработена от висококачествени материи в страхотен изчистен дизайн! Бутиковата завивка е много лека, а пълнежът и е най-ценната част, изработен е с идеята да имитира естествения гъши пух. Определено производителят е успял тъй като завивката е лека, не запарва, а продуктът пренася съня в облаците. Пълнежът е съставен от силиконизиран пух и нанотех влакна, като именно тази комбинация ни дава това неповторимо усещане за хлад в горещините и топлина в студените месеци. Капитонацията е супер семпла и предпазва пуха от събиране или изваждане, което дава допълнителен живот на завивката. За повече комфорт и спокойствие по време на сън, може да комбинирате с някоя от предлаганите възглавници на луксозната марка. White Boutique за пореден път се е постарала да ни даде и луксозна визия в практична опаковка, която прави артикула подходящ и за подарък на любим човек.

Състав на лицевия плат: Калъф с цип 100% памук

Пълнеж: 50% Силиконизиран пух ; 50% нанотех влакна

Размер: (ИЗБЕРЕТЕ ОТ МЕНЮТО ПО-ГОРЕ)

за единично легло 155/215 - 833гр ; за спалня 195/215 - 1050гр ;  за макси спалня 220/240 - 1320гр 

Марката White Boutique е сред най-известните и популярни за луксозни завивки и възглавници. Огромното разнообразие от материали и асортимент, които предлага брандът са използвани от клиентите по целия свят. Фирмата предлага интересни завивки с технологично нови материали като същевременно вече естествени тъкани като вълна, гъши пух, гъши пера, мемори пяна и други.

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: