Възглавница за сън Thermo Feel

Възглавница за сън Thermo Feel
Производител: White Boutique
Код на артикула: vy3020SB
В наличност
210,39лв.
Количество: Добави в количката

Доставка

1 - 5 работни дни / Еконт

Безплатна доставка

над 149.90 лв. до офис на куриер

Пробвай преди плащане

Право за връщане

100% оригинален продукт

Доказани марки и производители

< НОВА ТЕХНОЛОГИЯ > За направата на продукта е използван материал от американската фирма 3M, които заедно с White Boutique създават луксозна възглавница с всичките желани качества от клиента, мекота, издържливост и без запарване.

< ЗДРАВОСЛОВНО ДЕЙСТВИЕ > Благодарение на материалите 3M възглавницата е изолирана, не образува алергии, не причинява зачервявания и е враг на акари и други микроорганизми.

< ЛУКСОЗНО КАПИТОНИРАНЕ > Възглавницата е капитонирана по нова технология, продуктът е тестван като издържа на многократно пране, използване без да става на бучки, да променя размер или да старее.

< СВЕТНОВНО ИЗВЕСТЕН ПРОИЗВОДИТЕЛ > White Boutique е наложена на пазара в целия свят марка за луксозен домашен текстил.

< ПОДХОДЯЩА ЗА ПОДАРЪК > Луксозната опаковка правят продукта един изключителен подарък.

 

Супер мека и удобна възглавница за сън от луксозната марка White Boutique. Лицевият плат е съставен от ултра фина високотехнологична тъкан, дава блясък и нежност на изделието, а пълнежът на възглавницата е от силиконизиран пух с грамаж от 700гр, плюс допълнителни 85гр за повече обем и мекота. През зимата възглавницата ще пази създадената топлина от тялото, а когато температурата стане твърде висока ще я отделя, за да не Ви запарява. Това става благодарение на естествените терморегилуращи и изолиращи свойства, които притежава възглавницата. Изделието успява да се справи с бактериите, тъй като не ги задържа и по този начин не предизвиква алергични реакции по кожата. Характеристиките на изделието са засилени с високотехнологичните материали на американската фирма 3M. С този продукт определено сънят Ви ще се промени, ще изпитате неописуемо чувство на лекота, спокойствие и сигурност. Възглавницата ще обгърне горната част на тялото и ще се оформи по него, като Ви отведе директно в облаците. Веднъж опитате ли това усещане, няма да искате да ставате от леглото, вече много клиенти изпробваха и не съжаляват!

Състав на лицевия плат: Калъф с цип от 100% фин памук

Пълнеж: Силиконизиран пух 785гр

Размер: 50/70

Марката White Boutique е сред най-известните и популярни за луксозни завивки и възглавници. Огромното разнообразие от материали и асортимент, които предлага брандът са използвани от клиентите по целия свят. Фирмата предлага интересни завивки с технологично нови материали като същевременно вече естествени тъкани като вълна, гъши пух, гъши пера, мемори пяна и други.

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: