Луксозна възглавница за спане ONE

Луксозна възглавница за спане ONE
Производител: Tempur
Код на артикула: VY4003SB
В наличност
560,87лв.

* Размери:

Количество: Добави в количката

Доставка

1 - 5 работни дни / Еконт

Безплатна доставка

над 149.90 лв. до офис на куриер

Пробвай преди плащане

Право за връщане

100% оригинален продукт

Доказани марки и производители

<ЛУКСОЗЕН ПРОДУКТ> Продуктите с търговска марка Tempur са сред най-луксозните възглавници за спане. Използваните тъкани са сертифицирани, изследвани с години и съвършенно комбинирани за най-доброто изживяване по време на почивка.

<ИНОВАЦИОННИ ТЪКАНИ> Материалите, който използва марката минават редица тестове, а продуктите се тестват. Използваната мемори пяна във възглавницата ONE е създадена по последна технология, за да може продуктът да заема позицията на глата от всяка поза за спане.

<ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН КОМФОРТ> Комфорт, който няма равен. Тестовете на продукта показват, че възглавницата ONE е сред най-иновативните изделие в текстилния свят. Благодарение на мемори пяната и ергономичната форма на продукта тялото и главата застават в синхрон, което гарантира правилна позиция, възстановяване и лесна почивка.

<ЗДРАВОСЛОВНО ДЕЙСТВИЕ> Правилната стойка по време на сън е сред най-важните фактори за качеството на живота в напреднала възраст. Кръста, гръбнака, шията са много оязвми. Благодарение на възглавницата ONE се гарантира стойка, която е правилна за тялото. Още след първата нощ спане с продукта се усеща облекчение.

<ЛУКСОЗНА ОПАКОВКА> Един страхотен подарък за всеки човек и всеки повод. Опакована е в прекрасна кутия.

 

Изключително луксозен и надежден продукт от брандовете изявени в производството на висок клас възглавници за спане. Tempur и новата им възглавница ONE се връщат на текстилния пазар с продукт от изключително високо качество и комфорт. Иновативна технология на изделието предупределя уникалност във възглавницата за спане. Започвайки първо с формата на продукта, ергономичен дизайн, многократно тестван и изпитван повече от две години преди да бъде пуснат на пазара. Продуктът е подобряван многократно, за да срешне сегащния си вид вече предназначен за пазара. Пълнежът се изработва по нова технология. Спомага тялото да заеме правилна позиция, облекчава болката от неправилната стойа и действа здравословно.

 

 

Произведено в Европа

Състав: Калъф от 100% Памук

Пълнеж: Мемори пяна

Размер: M ( 50х31х10/5см ) или L ( 50x31x11/5.7см )

 

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: