Панталон в цвят малиново вино N 19518 / 2020

Производител: NS INISESS
Код на артикула: N 19518 IN
В наличност
84,00лв.

* Налични BG Размери - Рокля:

Количество: Добави в количката

Доставка

1 - 5 работни дни / Еконт

Безплатна доставка

над 149.90 лв. до офис на куриер

Пробвай преди плащане

Право за връщане

100% оригинален продукт

Доказани марки и производители

Искате ли да заявите вашето дръзко присъствие? Бъдете различна всеки ден и изпитайте удобството на страхотно меката и удобна памучна материя с еластан дори в най-хладните есенни дни, като едновременно с това се наслаждавате на елегантна визия. За изработката на този панталон в цвят малиново вино е използвана средно разтеглива, дишаща тъкан, която осигурява здравина, надеждност и устойчивост на гънки. Приятният интензивен цвят придава оригиналност на продукта и удължава визуално тялото.
Направете истинско модно изявление на стил с този грациозен и гъвкав панталон с дължина до глезена. Стилът на невероятно женствения панталон бързо се изкачи в челните позиции на предпочитанията на нашите клиенти. Моделът е идеален за всеки тип фигура, като ще извае силуета и ще ви дари с по-фин и строен външен вид. Панталонът може да се носи за подчертано бизнес поглед.
Той се вписва безупречно, както в рамката на офис дрескода, така и с по-спокойни тоалети за ежедневието. Стилните и официални модели от колекцията ни Дамски Ризи и Блузи в сходни или контрастни цветове отлично се съчетават с него. През хладните часове на деня, може да носите панталона със Сиво сако с ивици в бордо и тъмно синьо с пепит J 19501 от нашата нова колекция A/W 19/20. Добавете докосване на цвят и модел, с подходящ аксесоар, като например, Шал в синя основа с модерен червен принт в квадратна форма SL 523 BLUE – RED от нашата дигитална витрина!
Срок за доставка:
24 часа

Подходящ сезон :

Есен / Зима / Пролет

Дължина на панталона :
96 см
Състав на панталона :
59% Вискоза 38% ПЕС 3% Еластан
Закопчаване :
С цип и копче
Модел :

Дамски Панталони 2020

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: