Костюм от сако със зелено, черно и бяло райе и панталон в гуджи зелено със 7/8 дължина JN 19505 - 520 / 2020

Производител: NS INISESS
Код на артикула: JN 19505 - 520IN
В наличност
209,00лв.
Количество: Добави в количката

Доставка

1 - 5 работни дни / Еконт

Безплатна доставка

над 149.90 лв. до офис на куриер

Пробвай преди плащане

Право за връщане

100% оригинален продукт

Доказани марки и производители

Есента всеки от нас е получил нежен, златист загар, който е добре да подчертаем. При модните тенденции доминират по-тихите, земни и приглушени нюанси, като ахроматичната палитра на това сако, която е допълнена с гуджи зелено, за да се създаде индивидуалност и да се вдъхне атмосфера.
Разнообразете стандартните нюанси на деловото си облекло с любими цветни акценти. Това сако във фин сив пепит в съчетание с панталон в гуджи зелено е перфектно за артистичните личности, които обичат да създават отличителни тоалети, с които да се откроят. Сакото е със закръглена яка, олекотен, стеснен силует и средна дължина. То е проектирано от луксозно мека и плътна материя, съдържаща вискоза, еластан и полиестер. Акцентът на сакото е трислойното наслояване от двете страни на борда със закопчаване с цип, което създава текстурирано докосване.
Класическият панталон е с традиционна кройка, слим силует в цвят гуджи зелено. Той може да се носи със средни и високи обувки. Стилният и комфортен дизайн е проектиран от памучна бленда с компонент на еластан. Той е проектиран с женствена дълбока талия, гайки за колан, функционални джобове и дължина 7/8, благодарение на които пасват добре на всеки вид фигура.
Създайте презентативен тоалет за ежедневието с Бяла риза с дантела от нашата нова колекция Есен-Зима 19/20 ! Тоалетът се съчетава с широк набор дамски чанти от нашата дигитална витрина, като например, с Черна дамска чанта през рамо с къса и дълга дръжка BAG 423 BLACK .
 
Срок за доставка:
24 часа

Подходящ сезон :

Есен / Зима / Пролет

Дължина на ръкав :
Дълъг ръкав
Дължина на панталона :
97 см
Състав на сакото :  59% Вискоза 38% ПЕС 3% Еластан
Състав на панталона :
95% Памук 5% Еластан
Закопчаване :
С цип и копчета
Модел :

Дамски Костюми 2020

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: