Сиво пепитено сако със зелено, синьо и бяло райе J 19505 Green

Производител: NS INISESS
Код на артикула: J 19505 GreenIN
В наличност
132,00лв.

* Налични BG Размери - Сако:

Количество: Добави в количката

Доставка

1 - 5 работни дни / Еконт

Безплатна доставка

над 149.90 лв. до офис на куриер

Пробвай преди плащане

Право за връщане

100% оригинален продукт

Доказани марки и производители

При създаването на това сако с авторски модел, нашите дизайнери раздвижиха консервативното райе във всички посоки и не спряха до там! Сакото е в класическа ахроматична гама, като добавените симетрични ивици в зелено, синьо и бяло, се съчетават идеално с финия пепитен десен. То е изработено от изящно мека и деликатна на допир материя от вискозна бленда със съдържание на еластан и полиестер.
Вталеният, олекотен и стеснен силует на сакото тип шанел ще подчертае женствените извивките на тялото и ще ви придаде грациозност. То е декорирано с ефектни конструктивни детайли при преден ляв и десен борд около закопчаването с метален цип. Трислойното наслояване с вертикални елементи придава на изделието изискан текстуриран поглед. Заложете на тази страхотна модна находка, която претворява вечния шик в модерно и класно изделие!
Сакото е стеснено и затворено отпред, така че ще ви осигури спокойствие и комфорт в хладните есенни дни. То е конструирано с лаконично, заоблено деколте и прав модел, ето защо може да се носи с ризи и блузи в различни стилове. Сакото подхожда на изтънчени молив поли и рокли, изискани поли и рокли с макси дължина и дори на поли и рокли с миди дължина. Дамите с по-динамично ежедневие, за които удобството е от съществено значение, могат да комбинират сакото с панталони и дънки с традиционен силует.
Сакото може да се съчетае с Бяла риза с дантела от новата ни колекция и да се носи в ежедневието във всякакви ситуации. За да създадете балансиран силует, може да носите сакото с Тъмно син панталон с точици от колекция A/W 19/20. Ако си търсите нова и комфортна чанта, може да присъедините към този тоалет Дамска чанта с дълга дръжка с вътрешна допълнителна чанта BAG 442 BLACK !

 

Срок за доставка:
24 часа

Подходящ сезон :

Пролет / Есен / Зима

Дължина на ръкав :
Дълъг ръкав
Състав на хастар :  100 % Полиестер
Състав на панталона :
59% Вискоза 38% ПЕС 3% Еластан
Закопчаване :
С цип
Модел :

Дамски сака 2020

Няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: HTML кода се показва като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу: